2016-02-17 14:05:18
Φωτογραφία για Η... ΑΝΥΠΟΜΟΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΝΤΟΥΡΜΑΖ!
Ο Τζίμι Ντουρμάζ δείχνει πολύ ανυπόμονος για το ματς με την Άντερλεχτ. Ο παίκτης στην αρχή της σεζόν ξεκίνησε με τον αποκλεισμό του από τη λίστα για το Champions League λόγω του Ερνάνι αλλά και του Μανιάτη.

Ο Ντουρμάζ ήταν στη Σουηδία για προπονήσεις με την Εθνική και έπειτα από την πρώτη προπόνηση ενημερώθηκε από τον Σίλβα ότι έμεινε εκτός. Το γεγονός αυτό προκάλεσε μεγάλο σοκ στον ίδιο, καθώς ήταν από τους αγαπημένους του Σίλβα στις προπονήσεις και πήρε και λεπτά συμμετοχής στα πρώτα δύο επίσημα ματς με Πανιώνιο και Λεβαδειακό.

Στόχος του, λοιπόν, έγινε το να αποδείξει στον Σίλβα ότι έκανε λάθος με την απόφασή του να τον αφήσει εκτός. Ο Σουηδός είχε πέρσι μία συμμετοχή στο Champions League, μπαίνοντας για 20 λεπτά στο ματς στο Μάλμε, όπως και στα δύο παιχνίδια με την Ντνίπρο. Στο Κίεβο αγωνίστηκε για 19 λεπτά και εντός έδρας ξεκίνησε βασικός, αλλά βγήκε στο 65'.

Η αλήθεια είναι ότι ο παίκτης δεν ενθουσίασε γενικότερα με τις εμφανίσεις του και πέρσι ήταν ο πρώτος υποψήφιος για να αποχωρήσει, κάτι που δεν συμβαδίζει με τη φετινή του πορεία και εξέλιξη. Τώρα λοιπόν είναι η ευκαιρία του Ντουρμάζ, κάτι που έχει βάλει καλά και ο ίδιος στο μυαλό του και δεν βλέπει την ώρα για τη σέντρα του αγώνα αύριο στις Βρυξέλλες...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ