2016-02-17 14:05:20
Φωτογραφία για «Ξέχασαν» τον γιατρό στο...νοσοκομείο! Δημόσια υγεία για γέλια και για κλάματα
Ένα απίστευτο περιστατικό που δείχνει τα σημάδια της κατάπτωσης των... παροχών υγείας στις δημόσιες δομές της χώρας και που αποδεικνύει πως δεν υπάρχει πάτος στο βαρέλι της απαξίωσης συνέβη χτες το βράδυ στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο. Πρωταγωνιστής του περιστατικού ο εφημερεύων ιατρός του Κέντρου Υγείας Ανωγείων που συνόδευσε χτες το βράδυ τον 21χρονο από τα Λειβάδεια που με συμπτώματα του ιού της γρίπηςμεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπως αποκαλυψε το cretalive.

Στο Κέντρο Υγείας κινητοποιήθηκαν άμεσα όταν διεπίστωσαν το περιστατικό, αλλά δεν είχαν ασθενοφόρο για να τον μεταφέρουν. Για το περιστατικό ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ που έστειλε ασθενοφόρο από το Ηράκλειο για να μεταφέρει τον ασθενή στο νοσοκομείο. Όταν εισήχθη ο ασθενής στο ΤΕΠ του Βενιζελείου και το περιστατικό πήρε το δρόμο του, ο γιατρός ζήτησε από το πλήρωμα του ΕΚΑΒ να τον επιστρέψει πίσω. Εκείνοι του εξήγησαν πως δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι τέτοιο αφού η έδρα τους είναι το Ηράκλειο και αποχώρησαν!


Μάταια ο γιατρός προσπαθούσε να εξηγήσει πως το Κέντρο Υγείας δεν μπορούσε να μείνει ακάλυπτο και έπρεπε επειγόντως να επιστρέψει στη βάση του. Στη συνέχεια αποτάνθηκε σε κάποιους από τους συγγενείς του ασθενούς για να τον πάρουν μαζί τους στα Ανώγεια, αλλά κανείς δεν ήταν διαθέσιμος να τον εξυπηρετήσει και αφού είδε και απόειδε ζήτησε βοήθεια από τον διευθυντή του Κέντρου που υπηρετεί για να τον συμβουλευτεί τι θα κάνει κι εκείνος του ζήτησε να πάρει ταξί, που προφανώς θα πλήρωνε ο ίδιος από την τσέπη του για να γυρίσει στην εφημερία !

Ελλάδα του 2016 όπου μια ολόκληρη περιοχή του Μυλοποτάμου είναι χωρίς ασθενοφόρο και χρειάζεται να επιστρατευτεί από το Ηράκλειο και ο γιατρός να μένει ... αμανάτι στο νοσοκομείο χωρίς να υπάρχει τρόπος να επιστρέψει στην εφημερία του. Ακούει άραγε κανείς ; Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ