2016-02-17 22:41:08
Φωτογραφία για Λαμία: Κόλλησε το γκάζι και σκόρπισε τον πανικό [photo]
Είναι κυριολεκτικά θαύμα, που δεν θρηνήσαμε θύματα σε τροχαίο, σήμερα το μεσημέρι μέσα στη Λαμία - Χτύπησε 5 αυτοκίνητα, 1 μηχανή, 1 μηχανάκι και μπήκε μέσα σε ένα σπίτι, αφού γκρέμισε ένα μαντρότοιχο Το τροχαίο έγινε στις 2:00΄ το μεσημέρι στην οδό Καραΐσκάκη. Όσοι βρεθήκαν στο σημείο έκαναν το σταυρό τους, αφού κάποιοι από αυτούς, γλύτωσαν παρατρίχα από την τρελή πορεία του αυτοκίνητου.

Εκείνη την ώρα λίγα μέτρα πιο κάτω στην πλατεία Καραΐσκάκη γινόταν λαϊκή, ενώ περπατούσαν και μικρά παιδιά που είχαν σχολάσει από το σχολείο.

Το ασημί βανάκι κατέβαινε την οδό Καραΐσκάκη. Όταν ένα άλλο αυτοκίνητο σταμάτησε μπροστά του, ο 70χρονος οδηγός όχι μόνο δεν σταμάτησε, αλλά πάτησε τέρμα το γκάζι. Ο ίδιος είπε αργότερα ότι του κόλλησε το γκάζι.

Στην αρχή συγκρούστηκε διαδοχικά με τρία αυτοκίνητα. Στη συνέχεια πέρασε ανάμεσα από δυο άλλα παρκαρισμένα, τα οποία χτύπησε και ανέβασε στο πεζοδρόμιο, παρέσυρε μια μηχανή και ένα ακόμη μηχανάκι, για να καταλήξει στην είσοδο σπιτιού, αφού πρώτα γκρέμισε τον μαντρότοιχο και τα κάγκελα.


«Όλα έγιναν μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.Το έβλεπα και δεν το πίστευα. Ούτε σε ταινίες δεν γίνονται αυτά. Το γκάζι ήταν πραγματικά πατημένο. Ακουγόταν εξάλλου. Δεν ξέρω αν κόλλησε, όπως είπε ο οδηγός ή αν συνέβη κάτι άλλο. Θα μπορούσε να είχε σκοτωθεί κόσμος. Πέρασε ξυστά από τέσσερα άτομα τουλάχιστον, που εγώ πρόλαβα να δω, Αν δεν ήταν το μαύρο peugeot, θα κατέβαζε την τζαμαρία του κρεοπωλείου και θα έσφαζε κόσμο. ..», είπε αυτόπτης μάρτυρας στοLamiaReport.

Δείτε φωτογραφίες....
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ