2016-02-18 12:35:17
Φωτογραφία για ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΟΝΕΙΡΟ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ Ο ΘΡΥΛΟΣ!
H μεγάλη ώρα για τον Ολυμπιακό που θα ψάξει την πρόκριση στους "16" του Europa league,έφτασε.

Απόψε οι νταμπλούχοι Ελλάδας αντιμετωπίζουν στις Βρυξέλλες την Άντερλεχτ, στον πρώτο αγώνα της φάσης των "32" και θα ψάξουν το θετικό αποτέλεσμα, ώστε να μπουν οι βάσεις της πρόκρισης, ενόψει και του επαναληπτικού στο Φάληρο.

Στον Ολυμπιακό αναγνωρίζουν τις δυσκολίες της αναμέτρησης, αλλά είναι αποφασισμένοι να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό και να πετύχουν το στόχο τους.

Όπως προαναφέραμε ο Μάρκο Σίλβα είδε στην χθεσινή προπόνηση τον Δημήτρη Σιόβα να μην βγάζει το πρόγραμμα. Ο Έλληνας στόπερ θα δοκιμάσει σήμερα με τις πιθανότητες πάντως να μην είναι με το μέρος του. (Δείτε εδώ την πιθανή ενδεκάδα).

Από την άλλη μεριά, ο προπονητής της Άντερλεχτ, Χάσι, δηλώνει αισιόδοξος, ελάχιστες είναι οι απουσίες για την ομάδα του και περιμένει να πάρει τη νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό. (Δείτε την πιθανή ενδεκάδα της Άντερλεχτ εδώ).

Στο πλευρό του Θρύλου θα βρεθούν περισσότεροι από 1.200 φίλοι της ομάδας, που θα προσπαθήσουν να βοηθήσουν όσο μπορούν από την μεριά τους την ομάδα στη δύσκολη αυτή αναμέτρηση. 
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ