2016-02-18 13:12:21
Φωτογραφία για ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ ΜΕ... ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΔΟΚΙΜΕΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΣΤΟ ΣΕΦ Ο ΘΡΥΛΟΣ!
Στην σημερινή αναμέτρηση με τα Τρίκαλα στο ΣΕΦ (17:00 - OTE SPORT 4) για την 19η αγωνιστική της Basket League στρέφει την προσοχή του ο Ολυμπιακός, που θέλει την... ξεκούραστη και γρήγορη νίκη για να παραμείνει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Basket League.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος πλέον μπορεί να υπολογίζει και στον Γιάννη Αθηναίου που ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που ένιωθε στην ποδοκνημική και θα του δώσει χρόνο συμμετοχής προκειμένου να βρει τα πατήματά του, αλλά και για να ξεκουράσει κάποια γκαρντ που έχουν τραβήξει... πολύ κουπί από την αρχή της χρονιάς. Ο Αγραβάνης που επέστρεψε από την ίωση που τον ταλαιπώρησε και αγωνίστηκε κόντρα στο Λαύριο, θα πάρει και σήμερα αρκετά μεγάλο χρόνο συμμετοχής για ν'αποκτήσει αγωνιστικό ρυθμό ενόψει Μπαρτσελόνα, αλλά και για να προσφέρει πολύτιμες ανάσες στον Γιώργο Πρίντεζη.

Ο Έλληνας τεχνικός ζήτησε από τους παίκτες του σοβαρότητα και να τελειώσουν από νωρίς το θέμα "νίκη" προκειμένου να του δωθεί η ευκαιρία να δοκιμάσει πράγματα που έχει στο μυαλό του. 
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ