2016-02-20 12:04:22
Φωτογραφία για ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ ΓΙΑ ΤΟ «12Χ12» ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΕΥΡΩΠΗΣ
Με στόχο να διευρύνει την απόλυτα νικηφόρα πορεία της στο πρωτάθλημα και με… οδηγό την πρόσφατη νίκη με 13-8 στην μεταξύ τους αναμέτρηση που διεξήχθη στην Πορτογαλία για τον Γ’ Προκριματικό όμιλο της Euroleague, η ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού, υποδέχεται το Σάββατο την Βουλιαγμένη.

Η αναμέτρηση της 12ης αγωνιστικής θα πραγματοποιηθεί στο Παπαστράτειο, θα ξεκινήσει στις 17:00 και θα μεταδοθεί ζωντανά από το Novasports3.

Οι Πρωταθλήτριες Ευρώπης θέλουν να επικρατήσουν για τρίτη φορά φέτος σε επίσημο παιχνίδι κόντρα στην Βουλιαγμένη «ντουμπλάροντας» τις νίκες τους στο πρωτάθλημα, αφού στο παιχνίδι του Α’ Γύρου είχαν επιβληθεί με 13-14 του ΝΟΒ στο Κολυμβητήριο του Λαιμού.

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τον τεχνικό του Ολυμπιακού, Χάρη Παυλίδη με εξαίρεση την Μόνικα Έγκενς που έχει υποχρεώσεις με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα του Καναδά.

Οι «ερυθρόλευκες» προέρχονται από την νίκη στη φάση των «8» της Euroleague με την Ουραλότσκα και θέλουν να διευρύνουν τη νικηφόρα πορεία τους και εντός συνόρων.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΘΑΝΕ Ο ΟΥΜΠΕΡΤΟ ΕΚΟ VD
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΠΕΘΑΝΕ Ο ΟΥΜΠΕΡΤΟ ΕΚΟ VD
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ