2016-02-21 22:13:46
Φωτογραφία για Φθιώτιδα: Αυτή είναι η αλήθεια για το νοσοκομείο Λαμίας κύριοι βουλευτές [photos]
Επιτέλους κυβερνήστε και αναλάβετε τις ευθύνες σας. Είστε πάνω από ένα χρόνο στην εξουσία και δεν έχετε κάνει το παραμικρό για το νοσοκομείο το οποίο πάει από το κακό στο χειρότερο... Τα επίσημα έγγραφα σας εκθέτουν. Καλύψτε τις εφημερίες της Παιδιατρικής γιατί κινδυνεύουν ανθρώπινες ζωές.

Οι τέσσερις βουλευτές του Σύριζα στη Φθιώτιδα την περασμένη Δευτέρα είχαν μια συνάντηση στο νοσοκομείο Λαμίας με τον ασκούντα καθήκοντα διοικητή κ. Παπανάγνου Γιώργο και τις διευθύντριες των διοικητικών υπηρεσιών και αφού ενημερώθηκαν για αναλυτικά για την κατάσταση, εξέδωσαν κοινό δελτίο τύπου.

Παρουσιάζουν μια εικόνα "ωραιοποιημένη" για το νοσοκομείο Λαμίας, τη στιγμή που ακόμη και για "κυπελλάκια" ούρων, στέλνουν τον κόσμο να τα πάρει απ΄έξω, όπως και πολλά άλλα αναλώσιμα, για την φροντίδα των ασθενών. Δεν μας λένε για τις μετακινήσεις Παιδιάτρων που θα μπορούσαν να γίνουν για την κάλυψη της παιδιατρικής. Και φυσικά δεν μας εξηγούν γιατί η Βοιωτία έχει 7 παιδίατρους, χωρίς να έχει Παιδιατρική Κλινική και η Λαμία δεν έχει κανέναν, ενώ διαθέτει Κλινική με πολύ καλές υποδομές και 20 κρεβάτια.


Την ίδια μέρα που οι τέσσερις βουλευτές, ούτε λίγο ούτε πολύ, μας τα έλεγαν όλα καλά για το νοσοκομείο, τα επίσημα έγγραφα που θα δείτε παρακάτω τους διαψεύδουν.

Κατ΄ αρχήν δείτε παρακάτω την απόφαση του Υπουργού Υγείας, που ενώ έπρεπε να είχε στείλει την Παιδίατρο από το Δίστομο στη Λαμία για να μην βάλει λουκέτο η Παιδιατρική Κλινική, αυτός θεώρησε σκόπιμο να την μετακινήσει στη Λιβαδειά (!). Μήπως ο Υπουργός δεν γνώριζε το πρόβλημα ή "έπαιξε" κάτι άλλο;

Διαβάστε επίσης τι αναφέρει σε έγγραφό του προς την 5η ΥΠΕ ο κ. Γιώργος Παπανάγνου, ο οποίος ασκεί καθήκοντα διοικητή, αφού το νοσοκομείο για περισσότερο από ένα χρόνο, παραμένει χωρίς Διοικητή. Με ποιανού ευθύνη άραγε;

Δείτε το έγγραφο προς την 5η είπε:

Αδυνατώ να πιστέψω ότι για όλα τα παραπάνω δεν ενημερωθήκαν οι βουλευτές του Σύριζα στην πρόσφατη συνάντηση που είχαν με τον κ. Παπανάνγου στο νοσοκομείο Λαμίας.

Αδυνατώ επίσης να πιστέψω ότι δεν έχουν ενημέρωση από τους εργαζόμενους και τους γιατρούς γα την πραγματικά τραγική κατάσταση που έχει περιέλθει το νοσοκομείο της Λαμίας, το οποίο εξυπηρετεί και άλλα νοσοκομεία της Περιφέρειας Στερεάς.

Γι αυτό κύριοι βουλευτές, μήπως αντί για τα δελτία τύπου, να τα λέγατε ένα "χεράκι" με τον Υπουργό για να αφήσει τα ρουσφέτια, ώστε εκεί που μπορούν να δοθούν άμεσα λύσεις για το νοσοκομείο Λαμίας;

Δημήτρης Κωσταντόπουλος
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ