2016-02-21 22:52:13
Φωτογραφία για ΤΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΜΜΕ ΓΙΑ ΤO 2-0 ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ 2-2 ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΣΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ! ΟΥΤΕ... ΣΥΝΕΝNΟΗΜΕΝΟΙ ΝΑ ΗΤΑΝ!
Κάποιος έγκριτος δημοσιογράφος σήμερα σχολίασε τα πρωτοσέλιδα του Πρωταθλητή και του Γαύρου για μία ίδια δημοσίευση και πέταξε την... εξυπνάδα του.

Αναμένουμε με αγωνία την τοποθέτησή του για τα σημερινά πράσινα ΜΜΕ, αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα με τον ΠΑΟΚ που από 2-0 έγινε 2-2. 

Για τους... άλλους τι να πούμε, έχουν γίνει ανάξιοι σχολιασμού πια Δείτε πως αναφέρθηκαν λοιπόν στο 2-2 του ΠΑΟ - ΠΑΟΚ, με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να το... γυρίζει από το 2-0! 

leoforos.gr : ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ!

Ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε 2-0 αλλά έδωσε στον ΠΑΟΚ το δικαίωμα να επιστρέψει και να πάρει ισοπαλία 2-2 στη Λεωφόρο.

Ο Παναθηναϊκός έκανε δώρο στον ΠΑΟΚ την ισοπαλία, καθώς παίζοντας εξαιρετικά στην πρώτη ώρα του ματς είχε φτάσει να προηγείται 2-0, αλλά οι αλλαγές του Στραματσόνι και η καθίζηση στην απόδοση της ομάδας στο τελευταίο μισάωρο, οδήγησε στην ισοφάριση από τον ελλιπέστατο ΠΑΟΚ.


Ο Ιταλός προπονητής δεδομένα έχει ευθύνη για την απώλεια του τριπόντου, αφού αντικατέστησε τον κορυφαίο του γηπέδου, Βλαχοδήμο, αλλά και τον Καλτσά, βάζοντας στο γήπεδο ποδοσφαιριστές που δεν είχαν... ρόλο αφού μπέρδεψε τα πράγματα με τις συνεχόμενες αλλαγές συστημάτων. Οι Θεσσαλονικείς μείωσαν με ένα γκολ που μπαίνει... σπάνια, από τον Τσίμιροτ, ενώ στη φάση του δεύτερου γκολ αδράνησε όλη η άμυνα.

panathinaikos24.gr : Αυτοκτονία Ο Παναθηναϊκός αν και προηγήθηκε με 2-0 στο 51′, δεν μπόρεσε να κρατήσει τη νίκη και δέχθηκε γρήγορα δύο γκολ από τον ΠΑΟΚ για να έρθει το τελικό (2-2) στην αναμέτρηση. Αποδοκιμασίες στο τέλος από τους οπαδούς του «τριφυλλιού» προς την ομάδα και τον προπονητή.
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ