2016-02-22 08:58:07
Φωτογραφία για Eντοπίστηκε νέο διαμέρισμα - κολαστήριο στον Στρόβολο από την Αστυνομία
Στα ίχνη ακόμη ενός κυκλώματος εμπορίας προσώπων βρίσκεται η αστυνομία Μήνυμα από την πρεσβεία της Ρουμανίας για 30χρονη εγκυο, έθεσε σε συναγερμό τις αρμόδιες υπηρεσίες οι οποίες ακολουθώντας τη μαρτυρία της νεαρής, έφθασαν στα ίχνη ακόμη ενός κυκλώματος εμπορίας προσώπων.

Η νεαρή μαρτύρησε για διαμέρισμα στην περιοχή Στρόβολου όπου κρατούνταν όμηροι ακόμη δύο συμπατριώτισσες της ηλικίας 37 και 35 ετών, οι οποίες μάλιστα είχαν ήδη συνάψει εικονικό γάμο με 2 άγνωστων στοιχείων πρόσωπα τα οποία αναζητούνται.Στο εν λόγω διαμέρισμα η αστυνομία, εντόπισε έναν 21χρονο από την Μπαγκλαντές, μια 38χρονη από τη Ρουμανία, καθώς και ακόμη δύο γυναίκες 31 και 26 ετών από την Ινδία.

Τα τέσσερα αυτά πρόσωπα πιστεύεται ότι κρατούσαν τις τρεις γυναίκες από τη Ρουμανία προκειμένου να συνάψουν εικονικούς γάμους έναντι αμοιβής.

Εναντίον των υπόπτων διερευνώνται αδικήματα που αφορούν συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος και πλημμελήματος, εμπορία ενήλικων προσώπων, υποβοήθηση παράνομης εισόδου, διέλευσης και παραμονής στην Κυπριακή Δημοκρατία, τέλεσης εικονικού γάμου, απαγωγής και τέλεσης εικονικού γάμου.

Το επαρχιακό δικαστήριο Λευκωσίας εξέδωσε διάταγμα κράτησης τους.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ