2016-02-22 09:40:27
Φωτογραφία για ΛΑΜΨΗ ΑΣΤΕΡΩΝ ΚΑΙ... ΚΑΡΕΜΠΕ ΣΤΟ ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ! *VIDEO & PHOTOS*
Ο Κριστιάν Καρεμπέ συμμετείχε στο Global Legends Series, που έγινε φέτος στο Λας Βάγκας μεταξύ της ομάδας του Ντόνοβαν και του Φίγκο!

Το Global Legends Series πραγματοποιήθηκε στο Sam Boyd του Λος Άντζελες μεταξύ της ομάδας του Ντόνοβαν και αυτής του Φίγκο, όπως παρουσιάζει σε δημοσίευμά του το "gazzetta.gr".

Αστέρια του παγκόσμιου ποδοσφαιρικού χάρτη χάρισαν λίγη από τη λάμψη τους σε ένα ξεχωριστό ματς.

Η ομάδα του Αμερικανού ήταν αυτή που επικράτησε με 8-5, αυτής του Πορτογάλου όπου το «παρών» έδωσε και ο Κριστιάν Καρεμπέ.

Πιρές και Βιέρι ήταν αυτοί που σημείωσαν τα πρώτα τέρματα του αγώνα στο 16' και στο 33', με τον Καφού να μειώνει για την ομάδα του Φίγκο στο 48'. Τρία λετπά αργότερα ο Λιούνμπεργκ έκανε το 3-1, με τον Ντελ Πιέρο να σκοράρει για το 3-2.

Ο Βιέρι έκανε το 4-2, ενώ στο 80' πραγματοποίησε το χατ-τρικ του, όντας ο πρώτος σκόρερ της αναμέτρησης, με τους Ντόνοβαν και Καφού να σημειώνουν από δύο.


Στο 90' ο Γιοργκ διαμόρφωσε το τελικό 8-5 και με το τέλος της αναμέτρησης, το πλήθος μπήκε στον αγωνιστικό χώρο για να πλησιάσει όλους αυτούς τους «αστέρες». Λογικό Ομάδα Ντόνοβαν: Ντούντεκ, Τζαμπρότα, Καναβάρο, Ματεράτσι, Μαλντίνι, Λιούνμπεργκ, Σμίτσερ, Μπέργκερ, Ντόνοβαν, Πιρές, Μποργκέτι, Σεβτσένκο, Γιορκ, Πιρές

Ομάδα Φίγκο: Οσβάλντο, Ρ. Ντε Μπουρ, Καρεμπέ, Σαλγάδο, Καφού, Ντέκο, Σκόουλς, Ζέεντορφ, ΜακΜάναμαν, Φίγκο, Ντελ Πιέρο, Κλάιφερτ, Φάουλερ, Τρεζεγκέτ.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες:
olympiacos-blog
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ