2016-02-22 15:51:47
Φωτογραφία για ΚΡΙΣΙΜΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ  ΣΕΝΤΕΡ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ!
Πλησιάζει η διορία λήξης των μεταγραφών για τις ομάδες τις Ευρωλίγκας(απόγευμα Τεταρτης) και στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού εντείνουν τις προσπάθειες για απόκτηση αθλητικού σέντερ,μς την αγωνία όλων να κορυφώνεται. 

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος και οι συνεργάτες του προσπάθησαν να βρουν κάποιον που θα έχει μεγαλύτερο κίνητρο και θα μπορεί να βοηθήσει περισσότερο την ομάδα. Οι περισσότερες πόρτες που χτύπησαν ήταν κλειστές, επειδή οι ομάδες δεν θέλουν να αποδεσμεύσουν τόσο εύκολα έναν ψηλό σε τόσο κρίσιμο σημείο της σεζόν.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμα του το «eurohoops.net»,ο χρόνος πιέζει και το ρόστερ του Ολυμπιακού δείχνει ότι χρειάζεται ενίσχυση. Ο Οθέλο Χάντερ είναι ο μοναδικός αθλητικός ψηλός, ο Νίκολα Μιλουτίνοφ δεν ανταποκρίνεται ακόμα στις απαιτήσεις της ομάδας και έτσι συχνά αναγκάζεται ο Γιώργος Πρίντεζης να καλύπτει τη θέση του σέντερ σε χαμηλά σχήματα.

Οι Πειραιώτες διαπραγματεύονται με την Ανκαρα τη μεταγραφή του Φρανκ Ελεγκαρ
. Η διοίκηση της τουρκικής ομάδας έχει προγραμματίσει για το απόγευμα της Δευτέρας μια συζήτηση μεταξύ των υψηλόβαθμων στελεχών της προκειμένου να αποφασίσουν για την πρόταση του Ολυμπιακού. Ωστόσο, η πρώτη άρνηση και η επιφυλακτική στάση της Ανκαρα δείχνουν ότι για να ντυθεί ο 29χρονος σέντερ στα “ερυθρόλευκα” θα πρέπει να ανέβει η προσφορά προς την ομάδα.

Παράλληλα, όμως οι πρωταθλητές κοιτούν και δυο ακόμα περιπτώσεις σέντερ από ομάδες που αγωνίζονται στην Ευρώπη. Θέλουν να έχουν ολοκληρώσει τη μεταγραφή μέχρι το απόγευμα της Τετάρτης και γι’ αυτό είναι προετοιμασμένοι για κάθε ενδεχόμενο.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ