2016-02-23 16:26:09
Φωτογραφία για ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Έκλεψαν τρεις φιάλες προπανίου από το ΙΚΑ Ηρακλείου - Κίνδυνος για νέες κλοπές
Μόνο ως «ξέφραγο αμπέλι» μπορεί να χαρακτηριστεί το κτιριακό συγκρότημα του ΙΚΑ Ηρακλείου, καθώς τα μέτρα ασφαλείας είναι σχεδόν ανύπαρκτα Τελευταίο και πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η κλοπή τριών φιαλών προπανίου, μεγάλου μεγέθους, από αγνώστους που έδρασαν ανενόχλητοι! Χωρίς να τους πάρει κανείς χαμπάρι, προφανώς μπήκαν με κάποιο όχημα μέσα και αφαίρεσαν τις φιάλες προπανίου οι οποίες σύμφωνα με πληροφορίες χρησιμοποιούνται από το Οδοντιατρικό Τμήμα.

Σύμφωνα με αστυνομική πηγή, τα μέτρα ασφαλείας είναι σχεδόν ανύπαρκτα. Στο συγκεκριμένο σημείο όπου ήταν τοποθετημένες οι φιάλες, υπήρχε μόνο ένα πλέγμα. Ούτε κάποιο λουκέτο, ούτε κάποιο άλλο ισχυρό αποτρεπτικό μέτρο, σύμφωνα με αστυνομική πηγή.

Παράλληλα, πέρα από τα παραπάνω, αυτό που πρέπει να επισημανθεί είναι πως παρά τις αναφορές του φύλακα που υπάρχει στο κτιριακό συγκρότημα, δεν έχει παρθεί κανένα μέτρο από την αρμόδια Υπηρεσία του ΙΚΑ και από κανέναν αρμόδιο.

Το περιστατικό αυτό σημειώθηκε πριν από λίγα 24ωρα και χθες στο σημείο βρέθηκαν άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. την ώρα που όλοι αναρωτιούνται τι θα συμβεί στο μέλλον, εφόσον το ΙΚΑ μπει στο στόχαστρο των επιτήδειων από τη στιγμή μάλιστα που δεν έχουν παρθεί τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας για το χώρο εντός και εκτός των κτιρίων.

Και το θέμα είναι αν υπάρχει πρόθεση να μεριμνήσουν οι αρμόδιοι προτού δούμε τους επιτήδειους να κάνουν πλιάτσικο...
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ