2016-02-24 01:47:10
Φωτογραφία για Η HP λανσάρει το Elite x3, ένα phablet που θα αντικαταστήσει το PC
Η Hewlett Packard προχώρησε στην παρουσίαση του HP Elite x3, μίας phablet συσκευής... 6 ιντσών με λειτουργικό Windows 10 Mobile και υποστήριξη της λειτουργίας Continuum.

Το Elite x3 διαθέτει οθόνη 5,96 ιντσών τεχνολογίας AMOLED και ανάλυσης 1440 x 2560 pixels και βασίζεται για τη λειτουργία του στον επεξεργαστή Snapdragon 820 ο οποίος πλαισιώνεται από μνήμη 4GB LPDDR4 και εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο μεγέθους 64GB με δυνατότητα επέκτασης μέσω χρήσης κάρτας μνήμης microSD.

Η συσκευή διαθέτει επίσης σύστημα αναγνώρισης της ίριδας του ματιού του χρήστη, σαρωτή δακτυλικού αποτυπώματος, δύο στερεοφωνικά ηχεία (το εμπρόσθιο της Bang & Olufsen), υποδοχή USB Type-C και δυνατότητα ασύρματης φόρτισης. Σε επίπεδο φωτογραφικών ικανοτήτων διατίθεται κύρια κάμερα με αισθητήρα ανάλυσης 16 Megapixel και εμπρόσθια ανάλυσης 8 Megapixel.

Ωστόσο, πέρα από τα κορυφαία τεχνικά του χαρακτηριστικά, το HP Elite x3 ξεχωρίζει και για την υποστήριξη της λειτουργίας Continuum, η οποία επιτρέπει τη χρήση του κινητού τηλεφώνου σαν υπολογιστή σε συνδυασμό με μία μεγάλου μεγέθους οθόνη ή τηλεόραση.


Το Elite x3 συνοδεύεται από το δικό του Desk Dock που επιτρέπει τη σύνδεση με ένα εξωτερικό monitor μέσω του DisplayPort. Μάλιστα, η εταιρεία έχει δημιουργήσει και το HP Mobile Extender, ένα 12,5 ιντσών HD πάνελ το οποίο έχει βάρος ενός κιλού. Με τη σύνδεση της συσκευής με το HP Mobile Extender στην ουσία δημιουργείται ένα απόλυτα λειτουργικό Windows laptop.

Στα αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά του HP Elite x3 περιλαμβάνεται η υιοθέτηση συστήματος υβριδικής υποδοχής κάρτας SIM που επιτρέπει τη χρήση της συσκευής είτε σαν dual-SIM smartphone, είτε να χρησιμοποιηθεί η δεύτερη υποδοχή κάρτας SIM για την τοποθέτηση πρόσθετης κάρτας microSD. Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ