2016-02-24 20:20:12
Φωτογραφία για Συγκεκριμένες συμμορίες αδειάζουν σπίτια ... κάτω από τη μύτη της αστυνομίας
Δεν είναι τυχαίοι, περιπλανώμενοι που ... είδαν φως και μπήκαν οι δράστες των... διαρρήξεων σε σπίτια που καταγράφονται η μία μετά την άλλη σε γειτονιές του Ηρακλείου. Όπως διαπιστώνεται, είναι συγκεκριμένες οι συμμορίες που λυμαίνονται προάστια του Ηρακλείου, κυρίως τα νότια, και συγκεκριμένα την περιοχή του Μασταμπά, όπου οι υποθέσεις διαρρήξεων διαδέχονται η μία την άλλη.

Τις προηγούμενες ημέρες στο "μάτι" των δραστών μπήκαν συγκεκριμένα σπίτια τα οποία οι διαρρήκτες ... άδειασαν, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι από τη δράση των "ποντικών" δε γλίτωσε ούτε νέο ζευγάρι που έμεινε ... στον άσο, ενώ το επόμενο διάστημα ετοιμάζεται να παντρευτεί!

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις πολλών κατοίκων της περιοχής που επικοινώνησαν με το Cretalive, και οι οποίοι παρακολουθούν ανήμποροι τους κλέφτες ... να δρουν ανενόχλητοι, οι διαρρήκτες ... μόνο τυχαία δεν μπαίνουν στα σπίτια, αλλά εκτιμάται ότι οι δράστες παρακολουθούν τους ένοικους των σπιτιών και επιλέγουν να εισβάλλουν στα σπίτια, χρονικές στιγμές που στα σπίτια δε βρίσκεται κανένας.

Η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο, το ίδιο και η υπομονή των κατοίκων της περιοχής που αναρωτιούνται... τι κάνει η αστυνομία για όλα αυτά, τα οποία άλλωστε είναι εδώ και καιρό γνωστά Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ