2016-02-25 13:57:08
Φωτογραφία για Η ΠΙΘΑΝΗ ΕΝΔΕΚΑΔΑ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ!
O Ολυμπιακός δεν τα κατάφερε στο πρώτο παιχνίδι στις Βρυξέλλες και παρόλο που ήταν καλύτερος από την Άντερλεχτ στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα ηττήθηκε με 1-0. Η ομάδα αντιμετώπισε προβλήματα στην άμυνα, η οποία δεν ήταν καθόλου σταθερή και πλέον καλείται να πετύχει κάτι πολύ δύσκολο. Ωστόσο μέσα στην ομάδα υπάρχει πίστη, κυρίως λόγω της βοήθειας της έδρας, ότι θα μπορέσουν να πάρουν την πρόκριση.

Ο Σίλβα επέλεξε στο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Ατρόμητο (νίκη 4-0) να δώσει «ανάσες» σε ορισμένους βασικούς και με τον τρόπο του έστειλε μήνυμα στους Ντομίνγκεζ και Καμπιάσο που πιθανόν θα χρειαστούν στη ρεβάνς, με την εμπειρία που διαθέτουν. Οι Σιόβας και Ερνάνι μπήκαν στην αποστολή μετά τους τραυματισμούς τους, ο Ελαμπντελαουί επέστρεψε από τιμωρία και φαίνεται πως θα αγωνιστεί από την αρχή του ματς, και θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικούν οι Κασάμι και Ντομίνγκεζ, με τον Φορτούνη να πηγαίνει στα άκρα αντί του Σεμπά.

Η πιθανή ενδεκάδα της ομάδας είναι : Ρομπέρτο - Ελαμπντελαουί, Μποτία, Ντα Κόστα (Σιόβας), Μαζουακού - Μιλιβόγιεβιτς, Κασάμι - Ντουρμάζ, Τσόρι Ντομίνγκεζ, Φορτούνης - Ιντέγε, σε σχήμα 4-2-3-1).
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ