2016-02-26 03:54:12
Φωτογραφία για «Ενιαία εθνική στάση στο προσφυγικό, αλλά ας εγκαταλείψει ο ΣΥΡΙΖΑ τις ιδεοληψίες του»
«Το προσφυγικό είναι ένα θέμα εθνικό που χρήζει άμεσης αντιμετώπισης Αυτό δεν είναι απλά μια δήλωση, αλλά η Νέα Δημοκρατία το αποδεικνύει στην πράξη όταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης διαμηνύει προς κάθε κατεύθυνση στο εξωτερικό ότι τα σύνορα της Ελλάδας είναι σύνορα της Ευρώπης και ότι στο σοβαρό πρόβλημα του προσφυγικού πρέπει να βοηθήσουν όλοι.

Οφείλουμε να έχουμε μία ενιαία εθνική στάση για να αντιμετωπίσουμε την πολύ δύσκολη κατάσταση της χώρας», ανέφερε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Π.Γκιουλέκας, μιλώντας σήμερα στην εκπομπή "Κοινωνία Ώρα Mega" και στην εκπομπή "LiveU" του STAR.

«Δεν μπορούμε, όμως, να παραβλέψουμε κάποια σημαντικά πράγματα στο εσωτερικό, όπως η καθυστέρηση της δημιουργίας των hotspots από την κυβέρνηση ή οι ιδεοληψίες του ΣΥΡΙΖΑ οι οποίες επιβάρυναν το πρόβλημα.

Από πέρυσι τον Ιανουάριο ακούγαμε τον ΣΥΡΙΖΑ να μιλάει για ανοιχτά σύνορα, για μαζικές νομιμοποιήσεις μεταναστών, για μια Ευρώπη χωρίς Frontex, χωρίς Σένγκεν...


Ακούγαμε την αρμόδια υπουργό μεταναστευτικής πολιτικής να υποστηρίζει πως τα νησιά πλουτίζουν από τα κύματα προσφύγων...

Το αποτέλεσμα ήταν να προσελκύσουμε δεκαπλάσιο αριθμό προσφύγων και μεταναστών μέσα στο 2015 από ότι το 2014.

Δυστυχώς, αυτή την στιγμή η Ελλάδα εκπέμπει μία εικόνα τραγική, όπου το κράτος είναι ανύπαρκτο», σχολίασε ο βουλευτής Θεσσαλονίκης.

Στις τοποθετήσεις της εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ στο τηλεοπτικό πάνελ περί "τέλους στα ρουσφέτια και στους κομματικούς διορισμούς", ο Κώστας Γκιουλέκας απάντησε με ονόματα και ιδιότητες στελεχών Δημοσίων Υπηρεσιών και ΔΕΚΟ που τοποθετήθηκαν από την κυβέρνηση με μοναδικό τους προσόν την σχέση τους με τα κόμματα του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ, τονίζοντας:

«Αφού δημιουργεί το κομματικό κράτος, αφού καρατομεί τα προηγούμενα στελέχη -όπως τους διοικητές των νοσοκομείων- για να βολέψει υμετέρους και συντρόφους η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ έρχεται να μας πει ότι θα δώσει τέλος στα ρουσφέτια...».

Τέλος, ερωτηθείς σχετικά με την υπόθεση των εκβιασμών ο Κ.Γκιουλέκας σχολίασε:

«Για το θέμα των εκβιασμών φυσικά λειτουργεί και μόνη αρμόδια για να αποφανθεί είναι η Δικαιοσύνη.

Όσον αφορά, όμως, την πολιτικοποίηση του θέματος είναι επικίνδυνο να ποινικοποιούμε και να στοχεύουμε γενικά δημοσιογράφους και ΜΜΕ. Κάτι τέτοιο μπορεί να μας οδηγήσει σε επικίνδυνα μονοπάτια για την ελευθερία του Τύπου.

Ήδη, η κυβέρνηση το ξεκίνησε με τις τηλεοπτικές άδειες, με τις δηλώσεις για την αυτονόμηση των ΜΜΕ.

Μην μπλέκουμε αυτές τις διαδικασίες…», κατέληξε ο βουλευτής Θεσσαλονίκης." Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ