2016-02-26 04:40:22
Φωτογραφία για Λαμία: Νέα πρωτοτυπία που μόνο ένας Λαμιώτης θα το σκεφτόταν!
Όποιοι μένετε στην Καποδιστρίου, θα είδατε πρωί πρωί ακόμη μια πατέντα ενας Ελληναρά Λαμιώτη Το θράσος μερικών συμπολιτών μας ξεπερνά τη φαντασία! Δείτε με πόση άνεση ο συμπολίτης μας έβγαλε καταμεσής του δρόμου τον κάδο σκουπιδιών για να παρκάρει το αυτοκίνητό του, μπροστά στο σπίτι του!

Και για να προλάβουμε τα σχόλια, ότι δεν υπάρχουν θέσεις στάθμευσης κ.ά Να υπενθυμίσουμε ότι πολύ κοντά από το σημείο αυτό, υπάρχει ένα τεράστιο και συνήθως άδειο πάρκινγκ στο Τσαλτακη, εκεί που είναι και οι στάσεις των Λεωφορείων! Ούτε δέκα λεπτά περπάτημα για τον συμπολίτη μας… Υπενθυμίζουμε επίσης πως στην Αθήνα οι κάτοικοι αν βρουν θέση να παρκάρουν το αυτοκίνητό του, δέκα λεπτά από το σπίτι τος, το αφήνουν μόνιμα εκεί για να μην χάσουν τη εξαιρετική αυτή θέση!

Συνεχίζουμε με την έλλειψη της αστυνόμευσης, της ορθής λειτουργίας της πόλης μας! Γιατί να μην το κάνει; Θα τον τιμωρήσει κανείς; Αύριο ας αρχίσουμε όλοι να βγάζουμε τους κάδους καταμεσής στις πλατείες και στους δρόμους για να παρκάρουμε όσο πιο κοντά γίνεται στο σπίτι μας!
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ