2016-02-26 11:11:18
Φωτογραφία για ΑΛΕΦΑΝΤΟΣ : ΠΡΟΕΔΡΕ, ΑΝ ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΔΩΣΤΟΝ ΝΑ... ΓΛΙΤΩΣΟΥΜΕ!
Έξω από τα δόντια τα είπε ο Νίκος Αλέφαντος για την χθεσινή αναμέτρηση και τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού από την Άντερλεχτ στο "sportdog".

ANAΛΥΤΙΚΑ : 

Τι αποκλεισμός ήταν αυτός. Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε πολύ καλά, μου άρεσε πολύ στο α΄ ημίχρονο, ήταν γρήγορος και έκανε ευκαιρίες ειδικά στην αρχή του ματς. Στο πρώτο ημίχρονο έπαιξε η σωστή σύνθεση. Ο Καμπιάσο ήταν ο καλύτερος παίκτης στο κέντρο.

Στο β΄ ημίχρονο και στην παράταση ήρθε η κατάρρευση εξ αιτίας δύο πραγμάτων. Οι επιλογές του Σίλβα ήταν χάλια και επίσης η ομάδα εμένα μου έδειξε ότι δεν έχει καλή φυσική κατάσταση. Άλλες φορές ο Ολυμπιακός πίεζε στα τελευταία λεπτά, τώρα όμως δεν μπορούσε να τρέξει.

Όταν ξεκινάς το β΄ ημίχρονο και έχεις το 1-0, δεν βγάζεις αυτόν τον Καμπιάσο ποτέ. Και βάζεις ποιον, τον μικρό Σέρβο; Δεν τα λέω μετά, τα έχω πει από πριν. Έλεος πια με τον νεαρό αυτό Σέρβο, σας έχω πει, δεν είναι για τα κρίσιμα ματς, είναι αργός, τον περνάγανε σα σταματημένο. Κι αφήνεις έξω τον Κασάμι που ήταν ανεβασμένος; Τι πράγμα είναι αυτό με τους αγαπημένους παίκτες του Σίλβα, επιτρέπεται ο Σεμπά να παίζει στον Ολυμπιακό; Επιτρέπεται να μη βγαίνει από την ομάδα ο Ιντέγε; Δεν ξέρει μπάλα έχω πει τόσες φορές, να κοντρολάρει την μπάλα δεν μπορεί.


Αν έχεις άντερα σαν προπονητής και εφόσον έχει την ατυχία ο Ολυμπιακός να χάσει και τον Ντουρμάζ, δεν βγάζεις τον Καμπιάσο ποτέ, βάζεις τον Κασάμι μέσα και έχεις μία τριάδα φρούριο στο κέντρο, Καμπιάσο, Κασάμι, Μιλιβόγεβιτς. Όχι τον μικρό Σέρβο. Και αφού έχεις άντερα ως προπονητής πετάς έξω τον Ιντέγε. Εκεί σε θέλω να σε παραδεχτώ. Παίξε μπροστά με Φορτούνη, Τσόρι και Πουλίδο. Αυτά τα έχω πει πριν τον αποκλεισμό. Ο Τσόρι έπαιζε φορ στο παρελθόν. Άμα δεν σου αρέσει ο Τσόρι εκεί, βάλε τον Πουλίδο στη θέση του που είναι φορ. Έλεος πια με τον Ιντέγε και τον μικρό Σέρβο και τον Σεμπά.

Δεν επιτρέπεται να είσαι 1-0 στην παράταση και να αποκλείεσαι. Άμα βλέπεις ότι δεν τραβάει η ομάδα, κάνε τη φρούριο να πας στα πέναλτι. Ρομπέρτο έχεις. Αβαντάζ θα έχεις. Αφού ξέρεις ότι στην παράταση αν φας ένα γκολ τελείωσες, κοίτα να μην το φας.

Οι άσχετοι από ποδόσφαιρο παρουσίαζαν την Άντερλεχτ ως ομαδίτσα. Εγώ σας είχα πει ότι με ανησυχούσε η Άντερλεχτ διότι την είχα δει στο διπλό επί της Μονακό. Μια χαρά ομάδα είναι. Γρήγορη ομάδα, με ντριμπλέρ παίκτες και με φυσική κατάσταση. Και με καλό φορ. Εμείς τι φορ έχουμε; Πρώτη μεταγραφή που πρέπει να κάνει ο Ολυμπιακός είναι ο φορ.

Πρόεδρε, αν αληθεύει ότι σου δίνουν από την Κίνα εκατομμύρια για τον Ιντέγε, δώσε τον. Δώσε τον να γλιτώσουμε. Τρέχει λέει. Μα εγώ από τον φορ θέλω να βάζει γκολ, να απειλεί, να αναστατώνει, να βάλει την μπάλα κάτω. Ο Ολυμπιακός είχε μεγάλα φορ στην ιστορία του. Γκολτζήδες παικταράδες. Ηλίας Υφαντής, Σιδέρης, Αναστόπουλος, Αλεξανδρής, Τζιοβάνι, Κοβάσεβιτς, Τζιμπούρ στα ντουζένια του, Μήτρογλου στα καλά του.

Δεν είναι ντεφορμέ ο Ιντέγε που λένε. Αυτή είναι η απόδοσή του σας λέω εγώ. Γκολτζής ποτέ δεν ήταν. Να ήξερε μπάλα και να την ξέχασε δεν γίνεται, δεν ξέρει μπάλα, είχα δει το κοντρόλ του παίκτη από την αρχή και είχα καταλάβει. Δεν ντριμπλάρει, δεν διεισδύει. Δεν θέλω να πω άλλα γιατί τώρα μιλάω με αγανάκτηση και καλό είναι να το σταματήσω εδώ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Λύθηκε το ασφαλιστικό;
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
"Λύθηκε το ασφαλιστικό;"
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ