2016-02-26 11:28:03
Φωτογραφία για ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Η... ΟΡΙΣΤΙΚΑ 14η ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ UEFA (PHOTO)
Τον αποκλεισμό γνώρισε ο Ολυμπιακός στην Ευρώπη μετά την ήττα από την Άντερλεχτ στο Φάληρο στην παράταση με 2-1 και έτσι η χώρα μας παρέμεινε στην 14η θέση του UEFA Ranking χωρίς να έχει κάποιον εκπρόσωπο για την συνέχεια και χωρίς τη δυνατότητα να ανέβει παραπάνω.

Οι όποιες ελπίδες για την 13η θέση εξανεμίστηκαν, καθώς η διαφορά μας από την Τσεχία είναι στους 2.425 βαθμούς και η Τσεχία συνεχίζει με μία εκπρόσωπο στο θεσμό. Η 14η θέση είναι πολύ δύσκολο να χαθεί, καθώς η Ρουμανία είναι αρκετά πίσω, όμως ο πρωταθλητής χάνει την απευθείας συμμετοχή στους ομίλους του Champions League, ενώ και ο Κυπελλούχος δεν συμμετέχει στους ομίλους του Europa League την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Αν πέσουμε από την 15η θέση και κάτω θα χάσουμε μια ομάδα στην Ευρώπη και θα πέσουμε στις τέσσερις. Αυτό σημαίνει ότι η δεύτερη ελληνική ομάδα δεν πηγαίνει στα προκριματικά του Champions League και ο πρωταθλητής Ελλάδας θα ξεκινήσει από τον δεύτερο γύρο (από τα μέσα Ιουλίου δηλαδή). Θα διατηρήσουμε τρεις ομάδες στο Europa, οι οποίες θα ξεκινούν από τον πρώτο και δεύτερο προκριματικό γύρο.

Δείτε τη βαθμολογία των χωρών :
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ