2016-02-27 11:48:42
Φωτογραφία για Στον Εισαγγελέα 33χρονος που κατηγορείται για βιασμό 15χρονης
Μια τραγική ιστορία εξελίσσεται στο Ηράκλειο της Κρήτης με πρωταγωνιστές... μία ανήλικη κοπέλα, ηλικίας 15 χρόνων και θύμα στην υπόθεση και έναν 33χρονο νέο, ιδιοκτήτη καφετέριας, που κατηγορείται για βιασμό κατ’ εξακολούθηση και εκβιασμό λόγω μαγνητοσκοπημένου σεξουαλικού υλικού.

Η 15χρονη κοπέλα από την Αλβανία χθες το πρωί, πέρασε το κατώφλι της υποδιεύθυνσης ασφαλείας Ηρακλείου μαζί με τους γονείς της καταγγέλλοντας ότι ο 33χρονος Έλληνας από το χωριό του δήμου Χερσονήσου τη βίαζε κατ΄ εξακολούθηση ενώ η πρώτη φορά που συνέβη αυτό ήταν τον Ιούλιο του 2015. Στη συνέχεια κατέγραφε με το κινητό του τηλέφωνο την πράξη και την εκβίαζε προκειμένου να ξαναβρεθούν για να μην κυκλοφορήσει στο ίντερνετ το βίντεο. Η κατάθεση της 15χρονης ελήφθη παρουσία παιδοψυχολόγου.

Από την πλευρά του, ο 33χρονος ισχυρίζεται ότι με την 15χρονη κοπέλα κατά το παρελθόν διατηρούσαν ερωτικό δεσμό.


Η αστυνομία έχει ήδη προχωρήσει σε περαιτέρω έρευνα μετά την κατάσχεση του κινητού τηλέφωνο προκειμένου να ερευνηθεί το περιεχόμενο των μηνυμάτων που λάμβανε από την ανήλικη κοπέλα, όπως ο ίδιος ισχυρίζεται στις Αστυνομικές Αρχές.

Οι αστυνομικοί μετά την καταγγελία της 15χρονης, συνέλαβαν τον 33χρονο στο σπίτι του, στο πλαίσιο του αυτοφώρου, ενώ στην κατοχή του βρέθηκε μικροποσότητα χασίς και πυρομαχικά. Επίσης, κατά τη χθεσινή έρευνα συνελήφθη και ο πατέρας του 33χρονου για παράνομη κατοχή όπλου.

Στη συνέχεια, εις βάρος του 33χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για βιασμό και αποπλάνηση κατ’ εξακολούθηση, ενώ από λεπτό σε λεπτό ημέρας αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ