2016-02-27 19:27:06
Φωτογραφία για Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Λίβερπουλ, Ρόνι Γουίλαν, μίλησε για όλα ...
Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Λίβερπουλ, Ρόνι Γουίλαν, μίλησε στον ΣπορFm 94,6 και στην εκπομπή «ΤΑ ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΤΙΝΑ» με τον Χρήστο Σωτηρακόπουλο και τον Γιάννη Σαπουντζάκη:

-τον αυριανό (28/02) τελικό του αγγλικού Λιγκ Καπ με αντίπαλο την Μάντσεστερ Σίτι: «Η Σίτι είναι το φαβορί. Βασική προϋπόθεση να παίξει με πλήρη σύνθεση. Στο Κίεβο ήταν καταπληκτική και αν παίξει, όπως πριν από μερικές μέρες, είναι ξεκάθαρο φαβορί. Αν η Λίβερπουλ την βρει σε κακή μέρα, μπορεί να πάρει τη νίκη και το τρόπαιο».

-τη δική του εποχή: «Περάσαμε ωραίες μέρες, η Λίβερπουλ έπαιζε πολύ ωραίο ποδόσφαιρο και κατακτούσε τίτλους. Είχαμε σπουδαία ομάδα, αφού στο ρόστερ υπήρχαν παίκτες που μπορούσαν να πάρουν τις σωστές αποφάσεις».

-το στοιχείο που λείπει περισσότερο από την τωρινή ομάδα των «Κόκκινων»: «Ενώ έχει έρθει ξανά η όρεξη στους παίκτες για να παίξουν, ωστόσο, λείπει η ποιότητα, που θα μπορούσε να διαχωρίσει το παιχνίδι που πας να κερδίσεις με το παιχνίδι που πρέπει να κερδίσεις. Και όταν έχεις την ποιότητα, παίρνεις τις σωστές αποφάσεις και κυρίως σκοράρεις, μέχρι το τέλος είσαι στο όριο του να πάθεις κάποια ζημιά».


-τους αγώνες με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στους «16» του Europa League: «Θα είναι δύο εξαιρετικά παιχνίδια. Μακάρι αυτό να ήταν το ζευγάρι του τελικού της διοργάνωσης. Δεν είναι στα καλύτερά τους και οι δύο ομάδες. Πάνω κάτω μιλάμε για δύο ίδιες ομάδες και όλα θα κριθούν στις λεπτομέρειες. Όποιος είναι πιο τυχερός ή είναι σε λίγο καλύτερη βραδιά και έχει έναν-δύο παίκτες που θα ξεχωρίσουν, θα μπορέσει να πάρει και την πρόκριση στα προημιτελικά».
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ