2016-02-28 13:16:10
Φωτογραφία για Η Ρούλα Κορομηλά επιστρέφει με show!
Η πρωτεργάτης των show στην Ελλάδα επιστρέφει στην TV με ένα ακόμη show Με την πολύτιμη βοήθεια του άλλοτε στενού της συνεργάτη, Βαγγέλη Περρή, αλλά και με το στήριγμα του αδελφού της, Θανάση, η Ρούλα Κορομηλά αποφάσισε να κάνει το μεγάλο βήμα της επιστροφής στην αγαπημένη της συνήθεια!

Σύμφωνα με τη freddo, η Ρούλα ήρθε σε συμφωνία με το κανάλι Ε ώστε να παρουσιάζει ένα σόου που όμως δεν θα είναι ξενόφερτο αλλά σχεδιασμένο από την ίδια μιας και είναι κορυφή στο συγκεκριμένο τηλεοπτικό προϊόν.

Η χαρά και η συγκίνηση θα είναι και πάλι τα κύρια χαρακτηριστικά του σόου ενώ οι λαμπεροί καλεσμένοι θα παρελαύνουν από τα πλατό. Η πρεμιέρα έχει οριστεί για την πρώτη Κυριακή του Απριλίου και θα διαρκεί τρεις ολόκληρες ώρες. Εννοείται πως θα δοθεί ιδιαίτερη σημασία στο σκηνικό που θέλει η Ρούλα να είναι εντυπωσιακό.

Άλλωστε, θα εκτείνεται σε 1400 τ.μ. στο οποίο θα βλέπουμε την παρουσία κοινού αλλά και ζωντανής ορχήστρας. Σκηνοθέτης θα είναι ο Περικλής Ασπρούλιας και φυσικά μιλάμε για μία πολυδάπανη παραγωγή που το Ε δείχνει να αντέχει να σηκώσει.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ