2016-02-28 21:16:55
Φωτογραφία για Έχασε ο Πανιώνιος, 2-0 ο Λεβαδειακός στη Νέα Σμύρνη
Ο Λεβαδειακός επικράτησε με 2-0 του Πανιώνιου στη Νέα Σμύρνη, σε παιχνίδι για την 24η αγωνιστική της Super League. Πρωταγωνιστής ήταν ο Γιακουμάκης που πέτυχε γκολ στο 5ο και το 45ο λεπτό, ενώ για την ομάδα της Νέας Σμύρνης που απώλεσε ένα αήττητο σερί έντεκα αγώνων, αποβλήθηκε στο 12’ ο Ανσαριφάρντ. 

Πατήστε εδώ και δείτε τα γκολ του αγώνα

Ο Λεβαδειακός προηγήθηκε στην πρώτη του καλή στιγμή. Μόλις στο 5’ ο Μίνγκας πέρασε την μπάλα στον Μάντζιο και αυτός τη γύρισε για τον Γιακουμάκη, που πλάσαρε με τη μία και άνοιξε το σκορ. Ο Πανιώνιος έμεινε με 10 παίκτες στο 13’, με τον Ανσαριφάρντ να αντικρίζει την απευθείας κόκκινη κάρτα από τον Δελφάκη, για σκληρό μαρκάρισμα στον Μουλόπουλο.

Ο Πανιώνιος παρότι αγωνίστηκε με παίκτη λιγότερο ήταν καλύτερος στον αγωνιστικό χώρο και προσπάθησε να ισοφαρίσει, όμως πλήρωσε ένα λάθος στην άμυνά του και δέχθηκε δεύτερο τέρμα. Στο 45’ ο Κόρμπος έκανε λάθος στην προσπάθειά του να γυρίσει την μπάλα στον Διούδη και ο Γιακουμάκης, αφού πέρασε τον κίπερ των «κυανέρυθρων», σκόραρε και διαμόρφωσε το τελικό 2-0. 


Στο δεύτερο μέρος ο Πανιώνιος είχε δοκάρι με τον Καραμάνο στο 59’, ωστόσο στο τελευταίο μισάωρο ο Λεβαδειακός κράτησε το προβάδισμα και έφτασε στη νίκη. 

Πανιώνιος – Λεβαδειακός 0-2 (Novasports 7)

Γκολ: 5', 45' Γιακουμάκης

Κίτρινες κάρτες: Μπακασέτας, Μπαργκάν, Χαλκιαδάκης - Στάθης, Μανωλάς, Μαχαμάτ, Ατζαγκούν

Κόκκινες κάρτες: 13' Ανσαριφάρντ

Πανιώνιος (Μαρίνος Ουζουνίδης): Διούδης, Τασουλής (77' Μπαργκάν), Κόρμπος, Ρισβάνης, Τζανδάρης (64' Χαλκιαδάκης), Σιώπης, Μπακασέτας, Βλάχος, Καραμάνος, Μασούρας (60' Καθάριος), Ανσαριφάρντ.

Λεβαδειακός (Άκης Μάντζιος): Βερέμκο, Μουλόπουλος, Μανωλάς, Μαχαμάτ, Μίνγκας (77' Τόπι), Ατζαγκούν, Γιάχιτς, Στάθης (90' Παππάς), Γιακουμάκης (87' Μπεν), Τριποτσέρης.
zougla
notosspor
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Στο Σπήλαιο της Κηπίνας
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Στο Σπήλαιο της Κηπίνας
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ