2016-02-29 11:00:31
Φωτογραφία για Οι Αγγελόπουλοι το καθήκον τους το έκαναν
Με βάση το γεγονός πως το μπάτζετ της ΚΑΕ Ολυμπιακός είναι συγκεκριμένο και υπολογισμένο από το περασμένο καλοκαίρι, οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, κατά την διάρκεια της σεζόν, έκαναν την δική τους υπέρβαση, δίνοντας επιπλέον χρήματα για να ενισχύσουν το ρόστερ της ομάδας. Για πρώτη φορά έκαναν τέσσερις μεταγραφικές κινήσεις μέσα στην πορεία μιας χρονιάς. Μπορεί τα λεφτά που κλήθηκαν να δώσουν να μην συγκρίνονται με τα τεράστια μπάτζετ που είχαν οι Πειραιώτες τα καλοκαίρια του 2008, του 2009 και του 2010, αλλά σε σύγκριση με το μοντέλο που ακολουθεί η διοίκηση την τελευταία πενταετία (που ήρθαν και οι μεγάλοι τίτλοι σε Ελλάδα-Ευρώπη), φέτος οι Πρόεδροι των "ερυθρολεύκων" έδωσαν το κάτι παραπάνω, δείχνοντας και χαρακτήρα στην υπόθεση του Κώστα Παπανικολάου.

Η ομάδα αγωνιστικά, αυτήν την περίοδο, δεν "διψούσε" για έναν παίκτη στο στυλ του Κώστα Παπανικολάου, καθώς ήταν γεμάτη από "3άρια" (Λοτζέσκι, Παπαπέτρου, συν τον Στρόμπερι), αλλά ήξεραν καλά και οι ίδιοι πως δεν γινόταν να χαθεί ένα "δικό τους παιδί", ένας αθλητής που αποτελεί μέρος της ιστορίας του Ολυμπιακού, αλλά και μέλος του βασικού κορμού αυτής της ομάδας
. Δεν έφεραν αντίρρηση στον Τζόνσον-Όντομ όταν ο προπονητής ζήτησε ενίσχυση στην περιφέρεια, δεν άφησαν την ομάδα μόνο με έναν αθλητικό σέντερ (όταν έφυγε ο Τζέιμς), τον Οθέλο Χάντερ, και κινήθηκαν για επιπλέον "5άρι" (Χακίμ Ουόρικ), καταλαβαίνοντας και οι ίδιοι πως η ομάδα είχε ανάγκη από έναν αθλητή με τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά. Πλέον, το ρόστερ ολοκληρώθηκε και οι "ερυθρόλευκοι" οφείλουν να συγκεντρωθούν απόλυτα στο αγωνιστικό κομμάτι, έχοντας ως πρώτο στόχο την πρόκριση στα playoffs της Euroleague.

Πηγή: sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Στο +11 με ανατροπή! (2-3)
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Στο +11 με ανατροπή! (2-3)
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ