2016-02-29 11:07:32
Φωτογραφία για Στο +11 με ανατροπή! (2-3)
Ένας κακός ΑΡΗΣ στο πρώτο μέρος και ένας μέτριος στο δεύτερο, κατόρθωσε να ανατρέψει δύο φορές το σκορ και να κερδίσει τελικά την ΑΠΕΛ μέσα στον Λαγκαδά με 2-3.

Ο ΑΡΗΣ στο πρώτο μέρος δεν έπεισε για ακόμη μία φορά, παρότι έχασε μερικές ευκαιρίες. Ωστόσο πήγε στα αποδυτήρια με 1-0 κατά του, αφού ο Λαγκαδάς κέρδισε πέναλτυ στο 37′ και το μετέτρεψε σε γκολ ο Πολίτης.

Στο δεύτερο μέρος ο ΑΡΗΣ αντέδρασε, και ευτύχησε να ισοφαρίσει σχεδόν με το καλημέρα. Στο 46′ ο Τάτος πέτυχε να σκοράρει με κοντινό πλασέ. Ο ΑΡΗΣ πήρε την πρωτοβουλία, αλλά οι γηπεδούχοι σε μία αντεπίθεση πέτυχαν το 2-1 με γκολ του πρώην παίκτη τους, Ντούγκα. Ο Καπνίδης έφερε και πάλι το παιχνίδι στα ίσα, όταν μετά από σέντρα του Τάτου σκόραρε με προβολή μέσα από τη μικρή περιοχή. Στο 75′ ο Μελισσάς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα και ενώ όλα έδειχαν Χ, ο Κυβελίδης που είχε περάσει ως αλλαγή, λύτρωσε τον ΑΡΗ στο 87′ με κεφαλιά!

Ο ΑΡΗΣ που είχε τη συμπαράσταση αρκετών εκατοντάδων οπαδών του, με τη νίκη αυτή αύξησε τη διαφορά από τον δεύτερο Νέστο που είχε ρεπό, στους +11!

Η σύνθεση της ομάδας μας ήταν η εξής: Σιδεράκης, Καζναφέρης, Μελισσάς, Ιντζίδης, Γεωργιάδης (72΄Κυβελίδης), Καλογέρης, Τάτος, Πόι (60΄Βουτσιάς), Ντούνης (46΄Ν΄Λουντούλου), Κόκε, Καπνίδης
aris.re
skepastro
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ