2016-03-02 10:42:14
Φωτογραφία για «ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!»
Σίγουρος πως ο Ολυμπιακός θα εμφανιστεί καλύτερος από ‘δω και στο εξής, εμφανίστηκε ο Αντώνης Μάντζαρης σε δηλώσεις που έκανε στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αντώνης Μάντζαρης: 

Για τον Ολυμπιακό:

«Όταν είναι με την πλάτη στον τοίχο παίζει καλύτερα ο Ολυμπιακός. Πιστεύω να υπερισχύσει αυτό τώρα και ελπίζω να προλάβει στην Ευρωλίγκα. Πιστεύω πως θα εμφανιστεί καλύτερος από εδώ και πέρα. Κάποια πράγματα δεν σου βγαίνουν στην πορεία και το έχουμε δει σε μεγάλες ομάδες αυτό. Ο τραυματισμός του Γιανγκ έκανε δύσκολα τα πράγματα γιατί άλλαξε εντελώς ο σχεδιασμός. Όμως, όταν μία ομάδα έχει μεγάλο ρόστερ τότε ο κάθε παίκτης δεν έχει τη δυνατότητα να πάρει χρόνο συμμετοχής και έτσι είναι δύσκολο να βρει ρυθμό. Ο Ολυμπιακός πιστεύω πως έχει ένα θέμα στο ρυθμό λόγω του μεγάλου ρόστερ. Βέβαια, καλά κάνει και ενισχύεται από την άλλη». 

Για το τρίποντο με τον Εθνικό κόντρα στον Φάρο: 


«Ευτυχώς μπήκε αυτό το σουτ. Εκεί τελείωνε ο χρόνος και δεν μπορούσα να σκεφτώ πολλά. Από το να κάνω ντράιβ προτίμησα να σουτάρω τρίποντο και ευτυχώς εκεί που έδειχνε να μην μπαίνει, μπήκε τελικά». 

Για το φετινό πρωτάθλημα της Α2: 

«Το πρωτάθλημα της Α2 είναι εκπληκτικό και φαίνεται από το πόσα έμπειρα παιδιά ήρθαν. Ο Φάρος έδειξε πως είναι ομάδα της Α1 και πως δεν είναι τυχαία στον τελικό του Κυπέλλου. Θεωρώ πως θα ανέβει πρώτος και πως αυτή η ομάδα θα ξεχωρίσει. Βέβαια, ανάμεσα στους υπόλοιπους θα γίνει μάχη στο τέλος λόγω των πλέι οφ και αυτό είναι καλό». 

Για τα νέα παιδιά που δεν παίζουν πολύ:

«Είμαι υπέρ των νέων παιδιών, αλλά όταν οι Σλούκας, Παπανικολάου και Μάντζαρης που πήραν την Ευρωλίγκα 19 ετών δεν τους χαρίστηκε κανείς. Δούλεψαν και δεν την πήραν τυχαία, ενώ δεν έπαιξαν τυχαία στον Ολυμπιακό. Ναι, να παίξουν τα μικρά παιδιά αλλά και να δουλέψουν και να μην τους χαρίζεται ο χρόνος συμμετοχής, αλλά να κερδίζεται. Οι μικροί πρέπει να κάνουν τους μεγάλους να φύγουν».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ