2016-03-04 10:26:13
Φωτογραφία για ΑΚΟΜΑ... ΕΞΑΛΛΟΣ Ο ΡΟΜΠΕΡΤΟ!
Ο Ρομπέρτο όπως και οι υπόλοιποι ερυθρόλευκοι ακόμα προσπαθούν να... συνέλθουν απ' όλα όσα έζησαν στην Τούμπα. Εξαιρετικά ενοχλημένος ο Ισπανός γκολκίπερ.

Ο τερματοφύλακας του Θρύλου ξέσπασε και όχι μία φορά στα social media και είχε σίγουρα το δίκιο με το μέρος του. Ένας αθλητής που όχι μόνο δεν έχει προκαλέσει ποτέ αλλά πάντα προσπαθεί να ηρεμεί τα πνεύματα και να προφυλάσσει συμπαίκτες και αντιπάλους. Για ακόμα μία φορά φέτος σε εκτός έδρας ματς του Ολυμπιακού απειλήθηκε η σωματική ακεραιότητά του αλλά και των συμπαικτών του.

Το σχόλιο περί... ηλιθίων προφανώς και είχε να κάνει με όλους όσοι πέταξαν αντικείμενα στο γήπεδο του ΠΑΟΚ αλλά και φωτοβολίδες, χτύπησαν τον προπονητή του Μάρκο Σίλβα και γενικά θα μπορούσαν να είχαν τραυματίσει ακόμα και σοβαρά κάποιον από τον Ολυμπιακό. Ο έμπειρος γκολκίπερ πάντως ήταν πολύ ενοχλημένος και την Πέμπτη, μην μπορώντας να ηρεμήσει απ' όλα όσα πέρασε στο γήπεδο της Τούμπας και το ματς Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ.

Φυσικά σαφώς επηρεασμένοι ήταν όλοι οι ερυθρόλευκοι. Ειδικά οι ξένοι που ήρθαν φέτος στην ομάδα και βίωσαν κάτι τέτοιο πρώτη φορά και ενώ είχαν προηγηθεί τα γεγονότα της Λεωφόρου.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ