2016-03-04 11:31:12
Φωτογραφία για Κλείδωσε μέσα τους αρχηγούς κομμάτων κ. Πρόεδρε της Δημοκρατίας
Αγαπητό Tromaktiko,

Όταν θα συγκεντρωθούν οι αρχηγοί των... κομμάτων κ. Πρόεδρε της Δημοκρατίας, κλείστους μέσα και βάλε το κλειδί στη τσέπη σου και πές τους ότι αν δεν βρεθεί η χρυσή τομή για να ληφθεί μια ομόφωνη απόφαση για όλα τα εξωτερικά θέματα της χώρας μας, δεν πρόκειται να βγει κανείς τους απ΄το Προεδρικό Μέγαρο και ότι θα παραμείνουν εκεί μέσα κλεισμένοι ώρες ώρες κι αν περάσουν. 

Πές τους ακόμα ότι θα πρέπει να σταλθεί στους έξω, σ΄αυτούς δηλαδή που μας "αγαπάνε και μας φροντίζουν" ότι όλες οι πολιτικές δυνάμεις της χώρας είναι ενωμένες σαν μια γροθιά και δεν πρόκειται να υποχωρήσουμε για μεταναστευτικό, ασφαλιστικό, συνταξιοδοτικό κλπ. θέματα. Αν κ. Πρόεδρε δεν ληφθεί κοινή απόφαση εκ μέρους όλων δεν έχει κανένα νόημα το σημερινό συμβούλιο υπό την αιγίδα σας. 

Δεν πρέπει να συμβεί αυτό που γινόνταν σε παλαιότερα συμβούλια, όπου δηλαδή ένας ένας επικεφαλής κόμματος που εξήρχετο από το Προεδρικό Μέγαρο έκανε τις δικές του δηλώσεις στους δημοσιογράφους και εξηγούσε τους λόγους γιατί διαφώνησε κατά τη συζήτηση. Πρέπει οι εν λόγω κύριοι να το εμπεδώσουν καλά μέσα τους ότι υπεράνω προσωπικών και κομματικών φιλοδοξιών και τεθεί η ΠΑΤΡΙΔΑ

Αναγνώστης
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ