2016-03-04 17:58:05
Φωτογραφία για ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ Γ.Γ. ΤΟΥ ΚΚΕ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΣΟΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ
Χωρίς τον γ.γ. του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα συνεχίζεται το συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών, οι οποίοι πλέον συζητούν για τη σύνταξη ενός κειμένου συμπερασμάτων το οποίο θα εκδοθεί μετά τη σύσκεψη.

Ο κ. Κουτσούμπας, που διαχώρισε τη θέση του σε διάφορα ζητήματα που συνδέονται με το προσφυγικό, είπε πως δεν υπήρχε λόγος να παραμείνει στο δεύτερο μέρος της συνάντησης.

Μεταξύ άλλων, σημείωσε για άλλη μία φορά την αντίθεση του ΚΚΕ στις περιπολίες του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο, ενώ γενικότερα εκτίμησε πως «δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν οι προβλέψεις του ΚΚΕ ότι η πορεία του μεταναστευτικού δεν είναι σε καλό δρόμο».

Όπως υποστήριξε, οι αποφάσεις της Ε.Ε. με τη συμφωνία της κυβέρνησης οδηγούν σε εγκλωβισμό μεταναστών και προσφύγων στην Ελλάδα.

 «Το ΚΚΕ δεν συναινεί με τα παζάρια της κυβέρνησης με την Ε.Ε., αλλά και με τη σύμφωνη γνώμη των άλλων αστικών κομμάτων, γιατί δεν αντιμετωπίζουν τις αιτίες του προβλήματος, ούτε ανακουφίζουν την κατάσταση», ανέφερε ο κ. Κουτσούμπας.

Εξήγησε επίσης ότι το Κομμουνιστικό Κόμμα κατέθεσε συγκεκριμένες προτάσεις «που απαντούν και για τις αιτίες του προβλήματος και στο πώς θα υπάρξουν μέτρα ανακούφισης και των προσφύγων και του ελληνικού λαού»

''The New Daily Mail'' 
TheNewDailyMail
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ