2016-03-05 22:28:08
Φωτογραφία για Αναγνώστρια καταγγέλλει γνωστή εταιρία επικοινωνιών για ...εξυπηρέτηση ταλαιπωρίας
Αγαπητό Tromaktiko,

τον Ιανουάριο πήρα με επιδότηση την συσκευή vodafone small prime 6. Αμέσως διαπίστωσα ότι έχει πρόβλημα με το σήμα και ότι δεν πιάνει πουθενά.

Επικοινώνησα με τα κεντρικά και μου είπε η κα Α. .ότι χρειάζεται αντικατάσταση η κάρτα sim. Eπειδή ζω σ ένα χωρίο του Ρεθύμνου έπρεπε να πάω Hράκλειο,... Tο έκανα άλλα τίποτα.. Ξαναεπικοινωνω μαζί της και μου λέει πήγαινε να πάρεις άλλη συσκευή....ήταν αρχές Φεβρουαρίου..ημέρα Τετάρτη. Ξαναπήγα την Παρασκευή όπου παρέμεινα στο κατάστημα για 2 ώρες περιμένοντας την αλλαγή, η οποία δεν έγινε, αναμένοντας ένα email που δεν έστειλε ποτέ για έγκριση. Μίλησα και με άλλους υπάλληλους όπως την κα Κ., την κα Κυρ, η οποία ήταν και πολύ είρωνας, τον κο Σ., την κα Λ. και πάει λέγοντας, όπου διαπίστωσα την ανευθυνότητα της vodafone.

O ένας με στέλνει στον άλλον...τελικά έφυγα κάλεσα το 13830, το 1227, αλλά το δίκιο μου δεν το βρήκα
. Αντί αυτού με ξαναεστειλαν στο Ηράκλειο, με έβαλαν να περιμένω με τις ώρες στο κατάστημα και πάλι τίποτα. Στέλνω το κινητό στο σέρβις, περιμένω και όταν το πήρα διαπίστωσα ότι και πάλι το σήμα του δεν υπάρχει Ξαναεπικοινωνησα με τα κεντρικά και η απάντηση ήταν ότι πρέπει να ξαναπάει στο σέρβις άλλες 2 φορές και μετά θα δούμε τι θα γίνει. Μάλιστα η κα Δ. μου πε ότι θα με καλούσε για να στείλει courier να παραλάβει την συσκευή, αλλά εξαφανίστηκε και αυτή.....

Το αποτέλεσμα αρχές Μαρτίου κινητό δεν έχω και έχω μπλέξει με ανεύθυνους υπάλληλους την εν λόγω εταιρίας,,,,,,Θέλω να πάω σε άλλη εταιρία, αλλά δυστυχώς και εδώ με εκβιάζουν ότι πρέπει να πληρώσω την συσκευή άξιας 130 ευρώ που πήρα με επιδότηση! Μάλιστα έβαλα και εγώ 9 ευρώ επιπλέον για να την αγοράσω!

Έχω αγανακτήσει, το δίκιο μου δεν το βρίσκω, έχω δώσει πάνω από 50 ευρώ σε βενζίνη, σε λίγο θα ζητάνε να πληρώσω τον λογαριασμό και όλα αυτά επειδή δεν είχα χρήματα να πάρω μία πιο αξιόπιστη συσκευή λόγω του ότι είμαι άνεργη.......,

Αναγνώστρια Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ