2016-03-06 18:37:15
Φωτογραφία για ΤΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΑ ΜΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ...  «ΚΩΜΩΔΙΑ» ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕ Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ!
Λίγος και αυτόχειρας ο ΠΑΟΚ λοιπόν για ακόμα μία φορά, αλλά ήθελε ν'αποκλείσει τον... Ολυμπιακό! 

Μάλιστα... 

Για την ώρα ας δούμε τη λένε τα διαδικτυακά ασπρόμαυρα ΜΜΕ αν και περιμένουμε με μεγαλύτερη αγωνία αύριο το πρωί την "ARENA" του... Πετρουλάκη! 

olapaok.gr : «Λίγος» ΠΑΟΚ Ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε, αλλά έχασε τελικά με 2-1 από τον ψυχωμένο Πανθρακικό στην Κομοτηνή και πλέον υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να μείνει εκτός πλέι οφ, αν τιμωρηθεί με αφαίρεση βαθμών από τα επεισόδια με τον Ολυμπιακό

Έπαιξε με τη φωτιά ο ΠΑΟΚ και κάηκε. Ο Δικέφαλος παρότι οι παίκτες του και ο Ίγκορ Τούντορ είχαν δεσμευθεί χθες στην επικοινωνία μέσω Skype στον Ιβάν Σαββίδη ότι θα κάνουν τα πάντα για να πάρουν όλους τους διαθέσιμους βαθμούς,έκαναν μία ντροπιαστική εμφάνιση στο αμέσως επόμενο ματς κόντρα στον Πανθρακικό.

paok24.com : Έγκλημα και… τιμωρία!

Ιδανικός αυτόχειρας ο ΠΑΟΚ έφυγε με άδεια χέρια από την Κομοτηνή

Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε από τον Πανθρακικό με 2-1 στην Κομοτηνή, σε ένα παιχνίδι στο οποίο «πλήρωσε» για πολλοστή φορά την αδυναμία του να μην… καθαρίσει τον αντίπαλο του όταν προηγείται στο σκορ.

Ο «Δικέφαλος» σε έναν αγώνα που απαγορευόταν να έχει βαθμολογική απώλεια, «αυτοκτόνησε» και πλέον έχει μπλέξει για τα καλά σε μπελάδες όσον αφορά στην είσοδο του στα πλέι οφ.
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ