2016-03-07 09:00:31
Φωτογραφία για ΛΑΜΠΡΟΥΣΗ : ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΨΗΛΑ!
H MVP του τελικού Κυπέλλου στο βόλεϊ γυναικών, Τζίνα Λαμπρούση, μίλησε στην εκπομπή "Πάμε αποδυτήρια" για την κατάκτηση του τροπαίου.

Η κεντρικός της ομάδας Βόλεϊ του Ολυμπιακού, μίλησε για την κατάκτηση του Κυπέλλου, μετά την νίκη με 3-0 σετ επί της ΑΕΚ.

Για το μυστικό επιτυχίας της ομάδας: “Το ταξίδι συνεχίζεται, όπως έγραφαν και τα μπλουζάκια που φορούσαμε στην απονομή. Ο Ολυμπιακός είναι μια μεγάλη οικογένεια, με ομαδικότητα και συνεργασία από όλους. Αυτό είναι το μυστικό που μας έχει οδηγήσει σε συνεχόμενους τίτλους. Είμαστε στον Ολυμπιακό και θέλουμε να μείνουμε ψηλά. Γι΄ αυτό προσπαθούμε κάθε χρόνο Σήμερα επιτεύχθηκε ένας στόχος με την κατάκτηση του Κυπέλλου. Περάσαμε από έναν δύσκολο ημιτελικό κόντρα στον Παναθηναϊκό. Αυτό μας έδωσε μεγαλύτερο κίνητρο για να μπούμε πιο συγκεντρωμένες σήμερα και να κατακτήσουμε το τρόπαιο”.

Τι έκανε την διαφορά στον τελικό: “Σε αυτά τα παιχνίδια κερδίζουν η θέληση και το πάθος
. Όταν έχεις αυτά, έρχεται και το αποτέλεσμα. Ο ημιτελικός με τον Παναθηναϊκό ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και είχαμε αρκετά σκαμπανεβάσματα. Σήμερα μπήκαμε πιο συγκεντρωμένες και αποφασισμένες να παίξουμε καλά και να δείξουμε μια εικόνα που να μας αντιπροσωπεύει. Η ΑΕΚ έκανε την προσπάθειά της. Όποια ομάδα κ αν ήταν αντίπαλος, εμείς θα πηγαίναμε για να πάρουμε το Κύπελλο. Τώρα κοιτάζουμε το πρωτάθλημα”.

Για τους πανηγυρισμούς των ξένων παικτριών, που χόρεψαν ελληνικούς χορούς: “Είμαστε μια παρέα και όλες οι ξένες παίκτριες έχουν μπει στο ελληνικό κλίμα. Έχουν γίνει Ελληνίδες”.

Για το ότι από όταν πήγε στον Ολυμπιακό κατακτά συνεχώς τίτλους: “Το κατακτάς τίτλους σε κάνει να διψάς για ακόμη περισσότερα. Αυτή είναι η ανταμοιβή των κόπων σου. Είναι εκπληκτικό”.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ EUROGROUP VD
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ EUROGROUP VD
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ