2016-03-08 00:26:14
Φωτογραφία για Μέρες ΠΑΣΟΚ περνά ο ΣΥΡΙΖΑ
Όλα θυμίζουν την περίοδο του 2010-11 όταν Γιωργάκης έφερε το... πρώτο μνημονιο και πορεύθηκε χωρίς πολιτική νομιμοποιηση. Λίγους μήνες μετά οι φίλοι του ΠΑΣΟΚ -εγκλωβισμένοι στην αφήγηση του Παπανδρέου ότι σώζει την χώρα, μάχεται την δεξιά και τα συμφέροντα και παλευει για την δημοκρατία- δεν μπορούσαν να κυκλοφορήσουν στο δρόμο και ούτε σήμερα μπορούν. 

Μετά το καλοκαίρι του 2011 το ΠΑΣΟΚ πήρε οριστικά την κάτω βόλτα, σαρώθηκε από την Ιστορία και πλέον είναι σε μονοψήφια ποσοστά. Κάποια στελέχη του μετακινήθηκαν προς τον ΣΥΡΙΖΑ για μια ακομη «μερίδα» εξουσίας. Εκεί θα στηρίζουν ένα ριμέικ από αφήγημα του ΓΑΠ» και ένα τρίτο μνημονιο αποτέλεσμα μια ηττημένης ηγεσίας. Αμφότερα καταστρέφουν το Ιστορικό κόμμα της αριστεράς και στιγματίζουν τον λαο του!

Η εκτίμηση είναι ότι τα πράγματα θα χειροτερεύουν για τα στελέχη, τους φίλους και τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ. Ενώ κάποιοι λίγοι ή περισσότεροι θα βολεύονται σε κυβερνητικές θέσεις και θα αμείβονται για να υπηρετούν την τρόικα, το Μνημόνιο θα ξεδιπλώνεται και σαν πολιτικός λεκές θα στιγματίζει τους πάντες.
Πηγή
Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ