2016-03-08 00:37:04
Φωτογραφία για Ο... «ΚΑΥΤΟΣ» ΜΑΡΤΙΟΣ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ!
Άπαντες στον Ολυμπιακό έχουν στρέψει τα βλέμματά τους στην Ευρωλίγκα, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν έχουν στο μυαλό τους την Α1 και το πλεονέκτημα έδρας ενόψει των πλέι οφ.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας, λοιπόν, ταξιδεύουν για το ματς της Πέμπτης με την Μπάμπεργκ και από την Παρασκευή ξεκινούν την προετοιμασία τους για το παιχνίδι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ την Κυριακή (13/03). Στη συνέχεια, αφού ξεκουραστούν λογικά μία μέρα, θα μπουν σε ρυθμούς... Ζαλγκίρις, την οποία και υποδέχονται στις 18 του μηνός.

Αφήνοντας την Ευρωλίγκα, έχουν τρεις μέρες μπροστά τους για να αγωνιστούν με την πέμπτη της Α1, Κηφισιά, στο ΣΕΦ (21/03), έναν άκρως υπολογίσιμο αντίπαλο. Ο… Γολγοθάς έχει και συνέχεια, όμως, αφού στις 25 Μαρτίου, ο Ολυμπιακός φιλοξενεί στο Φάληρο τη Ρεάλ, ένα ματς που πρόκειται -όπως όλα δείχνουν και εφόσον έρθει το διπλό στη Γερμανία- το κομβικότερο παιχνίδι για την πρόκριση στα πλέι οφ. Για την Α1 επόμενος αντίπαλος είναι ο Αρης στο Αλεξάνδρειο, αν και ακόμα δεν έχει γίνει γνωστή η ημερομηνία της εν λόγω αναμέτρησης, με τον καυτό Μάρτη να κλείνει με το ματς της Μόσχας απέναντι στην Χίμκι (31/03).
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Μέρες ΠΑΣΟΚ περνά ο ΣΥΡΙΖΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Μέρες ΠΑΣΟΚ περνά ο ΣΥΡΙΖΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ