2016-03-08 23:24:13
Φωτογραφία για Στο Διαδημοτικό Latin Party του Δήμου Αμαρουσίου και του ΠΕ.Α.Π. του Δήμου Λυκόβρυσης - Πεύκης παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου
Σε έναν αρμονικό συνδυασμό Latin και Ballroom χορών, το... Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού του Δήμου Αμαρουσίου και το ΠΕ.Α.Π. Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης διοργάνωσαν με επιτυχία το Αποκριάτικο πάρτυ Κοινωνικών Χορών, την Παρασκευή 4 Μαρτίου 2016, στον ανανεωμένο χώρο του Maamaya στην Πεύκη.Mε σκοπό την ενδυνάμωση των κοινωνικών χορών, τη σύσφιξη των σχέσεων και την ψυχαγωγία το πάρτυ απογείωσε το κέφι όλων, δημιουργώντας την πιο εορταστική ατμόσφαιρα της Αποκριάς.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος της ΚΕΔΕ κ. Γιώργος Πατούλης ο οποίος μίλησε με επαινετικά λόγια για την άρτια διαδημοτική διοργάνωση, εκφράζοντας τις ευχαριστίες του στους συντελεστές.

Ο ενθουσιασμός των εκατοντάδων παρευρισκομένων που συμμετείχαν στα χορευτικά animation περίσσευε, ενώ οι επιδείξεις από τα μέλη των τμημάτων Λατίν & ευρωπαϊκών χορών του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού του Δήμου Αμαρουσίου και του ΠΕ.Α.Π. έδωσαν τον κατάλληλο αποκριάτικο ρυθμό μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.


Επίσης, το παρόν έδωσαν οι χορευτές - χορογράφοι καταξιωμένοι στο χώρο και δάσκαλοι του ΠΕ.Α.Π. Τάσος Λάσκαρης, Κωνσταντίνα Λάσκαρη – Φωκά και Ηλίας Μπούτσης. Δυναμικό παρόν ταυτόχρονα έδωσαν τα μέλη της θεατρικής ομάδας του ΠΕ.Α.Π. καθώς και τα μέλη του Δημοτικού Ωδείου Πεύκης σε μια αυθόρμητη έκφραση ψυχαγωγίας και καλλιτεχνικής δημιουργίας.

Η Πρόεδρος του ΠΕ.Α.Π. Μαρίνα Πατούλη – Σταυράκη μίλησε «on camera» για τα πολιτιστικά δρώμενα του Δήμου Λυκόβρυσης Πεύκης, για τη δημιουργία Πολιτισμού με ανθρωποκεντρικό προσανατολισμό, ενώ ευχαρίστησε όλα τα μέλη των καλλιτεχνικών τμημάτων του ΠΕ.Α.Π., φίλους και συνεργάτες για την τούρτα έκπληξη που της επιφύλασσαν, με αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους δημιουργίας πολιτισμού, διαδημοτικών πρωτοβουλιών και καλλιτεχνικής σύνθεσης των δομών στο Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης. Την εκδήλωση υποστήριξαν τα Φροντιστήρια ΠΟΥΚΑΜΙΣΑΣ Λυκόβρυσης και η Σχολή Χορού Dance Nikol.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ