2016-03-09 01:15:26
Φωτογραφία για ΑΝ ΔΕΙ... ΗΣΥΧΟ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ ΙΣΩΣ ΤΟ ΞΑΝΑΣΚΕΦΤΕΙ ΓΙΑ ΚΥΠΕΛΛΟ Ο ΚΟΝΤΟΝΗΣ!
Ο Σταύρος Κοντονής δεν αλλάζει θέση και άποψη για το Κύπελλο, ωστόσο εάν το ματς στο Καραϊσκάκη μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού κυλήσει ομαλά, ίσως το... ξανασκεφτεί.

Τα... νεότερα θέλουν τον Υπουργό Αθλητισμού να μην έχει αλλάξει άποψη για την διακοπή του Κυπέλλου. Μάλιστα ο Σταύρος Κοντονής δεν μπορούσε να κατανοήσει το γιατί υπήρχε από κάποιους σιγουριά για την επανέναρξη του θεσμού. Ωστόσο, σύμφωνα με δημοσιεύματα, υπάρχει μία παράμετρος που μπορεί να τον κάνει να σκεφτεί μία τέτοια πιθανότητα. Εάν στο επερχόμενο ματς των "αιωνίων" στο Καραϊσκάκη κυλήσουν όλα ομαλά, τότε ίσως δει με άλλη... ματιά την απόφασή του για το Κύπελλο.

Κατά τα άλλα στο Υπουργείο επιμένουν ότι γίνεται προσπάθεια για να καθίσουν οι τέσσερις μεγάλοι σε ένα τραπέζι και πως υπάρχει πρόσφορο έδαφος. Και όλα αυτά την στιγμή που ο Ολυμπιακός δεν δείχνει τόσο... ζεστός σε μία τέτοια πιθανότητα (όπως έχει προκύψει από χθες και ενώ αρχικά οι ερυθρόλευκοι δήλωναν άγνοια για τις προθέσεις Κοντονή, όπως σας έχουμε ενημερώσει) και που ο Ιβάν Σαββίδης φέρεται να είναι... έξαλλος με τους ερυθρόλευκους.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ