2016-03-09 13:42:13
Φωτογραφία για Ιταλία: Τον σκότωσαν για να νιώσουν δολοφόνοι!
Χτύπησαν το 23χρονο θύμα τους με σφυρί και μετά τον μαχαίρωσαν στην καρδιά - Οι δύο 30χρονοι είχαν κάνει χρήση κοκαΐνης και είχαν καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ «Οι αστυνομικοί τον βρήκαν με ένα μαχαίρι καρφωμένο στο στήθος. Ο Λούκα Βαράνι, ένας 23χρονος από τη Ρώμη, βασανίστηκε τη νύχτα ανάμεσα στην Πέμπτη και την Παρασκευή και σκοτώθηκε το επόμενο πρωί», γράφει δημοσίευμα του περιοδικού Vanity Fair για το έγκλημα που συγκλονίζει την Ιταλία με θύμα έναν 23χρονο και θύτες δύο 30χρονους που… απλώς ήθελαν να σκοτώσουν για να δουν πώς είναι μία δολοφονία.

Ο Μάνουελ Φόφο, ιδιοκτήτης του διαμερίσματος που βρέθηκε ο νεκρός, ομολόγησε ότι σκότωσε τον 23χρονο με τη βοήθεια του φίλου του Μαρκ Πράτο.

Οι δύο άνδρες την περασμένη Πέμπτη αγόρασαν ναρκωτικά δαπανώντας 1.800 ευρώ και υπό την επήρεια αλκοόλ και κοκαΐνης οργάνωσαν το τέλειο έγκλημα «για να δουν τι αίσθηση θα τους προκαλέσει».


Στη συνέχεια επιβιβάστηκαν στο όχημα του ενός εκ των δύο για να αναζητήσουν το ιδανικό θύμα. Μόλις, όμως, διαπίστωσαν ότι δε θα ήταν εύκολο να προσεγγίσουν έναν άγνωστο, σκέφτηκαν τον Λούκα Βαράνι, ο οποίος ήταν γνωστός ενός φίλου τους.

Επικοινώνησαν μαζί του λέγοντάς τους ότι θα έκαναν ένα «σεξουαλικό πάρτι» και του έδωσαν ραντεβού στο διαμέρισμα του Φόφο.

«Θυμάμαι ότι την 4η Μαρτίου έστειλα στο WhatsApp ένα μήνυμα στον Λούκα. Όταν έφτασε υπήρχε συμφωνία ανάμεσα σε μένα και τον Μάρκ. Του δώσαμε να πιει αλκοόλ στο οποίο είχαμε ρίξει Alcover. Μετά ο Λούκα υπέφερε πολύ», κατέθεσε ο Φόφο στην ιταλική αστυνομία.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της νεκροψίας ο Βαράνι αφού ζαλίστηκε από την ουσία στη συνέχεια έπεσε θύμα της αγριότητας των δύο ανδρών, οι οποίοι του επιτέθηκαν με ένα σφυρί και έπειτα τον μαχαίρωσαν στο στήθος.

«Γνώρισα τον Μαρκ την Πρωτοχρονιά. Εκείνος είναι ομοφυλόφιλος κι εγώ ετεροφυλόφιλος. Είχαμε ερωτική επαφή και μου είπε ότι είχε βίντεο από τότε. Έτσι φοβήθηκα ότι ήθελε να με εκβιάσει και συνέχισα να τον βλέπω», πρόσθεσε ο Φόφο, εξηγώντας ότι το θύμα τους δε μπορούσε να αντιδράσει στην επίθεση καθώς βρισκόταν υπό την επήρεια της ναρκωτικής ουσίας.

Οι δύο δολοφόνοι αφού εκτέλεσαν το θύμα τους, κοιμήθηκαν στο διαμέρισμα με τον νεκρό και στη συνέχεια καθάρισαν το χώρο και βγήκαν να πετάξουν τα ρούχα και το κινητό τηλέφωνο του Βαράνι.

Ο Φόφο και ο Πράτο κατηγορούνται για φόνο εκ προμελέτης.

Στο μεταξύ, η σύντροφος του άτυχου νεαρού, Μάρτα Γκάια Σεμπαστιάνι, εξηγεί ότι ο φίλος της δεν έκανε χρήση ναρκωτικών και ότι ονειρευόταν να κάνει οικογένεια με εκείνη.

«Ήταν αγαθός με τους λάθος ανθρώπους. Ο πόνος μου είναι τεράστιος και δεν περιγράφεται. Τον αγαπώ και θα τον αγαπώ για πάντα», έγραψε η Σεμπαστιάνι. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ