2016-03-11 07:21:11
Φωτογραφία για Απίστευτο! Τι βρήκαν στις φυλακές του Αγίου Στεφάνου;
«Φουντώνουν» οι φόβοι των σωφρονιστικών υπαλλήλων που υπηρετούν στις φυλακές Αγίου Στεφάνου στην Πάτρα για γενικευμένη εξέγερση ή ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ κρατουμένων, καθώς καθημερινά ανακαλύπτουν αυτοσχέδια όπλα που έχουν κρύψει οι φυλακισμένοι.

Το περασμένο Σάββατο βρέθηκε άλλο ένα μαχαίρι συνολικού μήκους 0,25 εκατοστών με λάμα 0.16 εκατοστών, κρυμμένο σε έναν κοινόχρηστο χώρο στην Γ΄ Πτέρυγα.

Η Ασφάλεια που ενημερώθηκε το παρέλαβε και το έστειλε στα εργαστήρια για να ανιχνευτούν δακτυλικά αποτυπώματα. Από τις ανακρίσεις δεν προέκυψε ποιος το είχε κρύψει κι έτσι σχηματίστηκε δικογραφία κατ' αγνώστων.

Στις 22 Φεβρουαρίου, δύο σωφρονιστικοί υπάλληλοι είχαν εντοπίσει άλλα δυο μαχαίρια με λάμες μήκους 0,27 και 0,25 εκατοστών, που και αυτά ήταν κρυμμένα σε κοινόχρηστο χώρο του σωφρονιστικού καταστήματος, αλλά στην Β' Πτέρυγα. Στις 5 Φεβρουαρίου, είχαν βρεθεί τρία αυτοσχέδια μαχαίρια στο κελί ενός 34χρονου ο οποίος κατηγορείται για διακεκριμένες κλοπές και ο κάτοχός τους είχε παραδεχτεί ότι τα κατασκεύασε από μεταλλικά αντικείμενα που είχε βγάλει από το κρεβάτι του.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ