2016-03-11 23:25:46
Φωτογραφία για Ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να αρπάξει την ευκαιρία
Ο Παναθηναϊκός πάλεψε στην "Kombank Arena" αλλά ηττήθηκε από τον Ερυθρό Αστέρα με 69-67 παρά τη μεγάλη επιστροφή στο τέταρτο δεκάλεπτο, χάνοντας την ευκαιρία να βρεθεί στη δεύτερη θέση του ομίλου του. Χωρίς ρυθμό ξεκίνησε η αναμέτρηση, μιας και οι δύο ομάδες ήταν αρκετά άστοχες στις πρώτες προσπάθειές τους. Αυτό είχε σαν συνέπεια να υπάρχει χαμηλό σκορ στα πρώτα λεπτά (6-6, 5′). Οι παίκτες του Τζόρτζεβιτς πήραν τα ηνία και με Γκιστ, Πάβλοβιτς και Ραντούλιτσα «έχτισε» διαφορά για το 10-18 του πρώτου δεκαλέπτου. Η κατάσταση δεν άλλαξε στο δεύτερο δεκάλεπτο, με τον Παναθηναϊκό να ελέγχει το παιχνίδι και να διατηρεί το προβάδισμά του (16-25, 15′).

Ο Ερυθρός Αστέρας αντέδρασε και χάρη σε Κίνσεϊ και Λάζιτς μείωσε (24-29, 17′), Ο Τσίρμπες συνέχισε να δίνει λύσεις και αυτό είχε σαν συνέπεια να μειωθεί η διαφορά για το 28-31 του πρώτου μέρους. Ο Στέφαν Γιόβιτς ανέβασε την απόδοσή του και… συμπαρέσυρε τους συμπαίκτες του
. Ο Ερυθρός Αστέρας ανέλαβε τα ηνία του αγώνα και με την Kombank Arena να μπαίνει στο… κλίμα, ανέτρεψε τα δεδομένα, ενώ «έχτισε»διαφορά (43-35, 25′). Οι «πράσινοι» δεν μπορούσαν να μειώσουν και μοιραία η διαφορά έφτασε στο +11 για τον Ερυθρό Αστέρα, με μπροστάρηδες τους Μίτσιτς και Γκούντουριτς (51-40, 28′). Το δεκάλεπτο βρήκε την ομάδα του Ράντονιτς να έχει σταθερό προβάδισμα (53-42). Εν αντιθέσει με το κακό τρίτο δεκάλεπτο, οι «πράσινοι» μπήκαν βελτιωμένοι στο τέταρτο. Σε αυτό βοήθησε η παρουσία του Έλιοτ Ουίλιαμς, ο οποίος ηγήθηκε της προσπάθειας. Ο Αμερικανός με δικά του καλάθια έφερε σε απόσταση… βολής την ομάδα του (55-53, 33′). Ο Αμερικανός έφερε το παιχνίδι στα ίσια (55-55, 34′), όμως οι Σέρβοι αντέδρασαν. Με τους Μίλερ και Κίνσεϊ να παίρνουν προσπάθειες, τα δεδομένα άλλαξαν (61-57, 38′). Ένα μεγάλο καλάθι του Κίνσεϊ, λίγο αργότερα, έφερε σε θέση ισχύος τους Σέρβους (63-57, 39′). Οι «πράσινοι« προσπάθησαν για την ανατροπή, όμως ο Ερυθρός Αστέρας διατήρησε το προβάδισμα μέχρι τέλους, παίρνοντας τη νίκη με 69-67. Πρώτος σκόρερ για τον Παναθηναϊκό ο Ουίλιαμς με 17 πόντους που έκανε το παν για να φέρει τα πάνω κάτω μετά το 55-42 στο ξεκίνημα του τετάρτου δεκαλέπτου και ακολούθησε ο Ραντούλιτσα με 11. Πρώτος σκόρερ για τον Ερυθρό Αστέρα ο Κίνσεϊ με 19 πόντους και τον ακολούθησε ο Μίλερ με 16. Παναθηναϊκός και Ερυθρός Αστέρας έχουνε μετά την 10η αγωνιστική ρεκόρ 6-4 με την ομάδα του Βελιγραδίου να υπερτερεί καθώς τον έχει κερδίσει και τις δύο φορές. Και στο ΟΑΚΑ και στην Κομπάνκ Αρένα.
athlitikotetradio
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ