2016-03-12 23:37:08
Φωτογραφία για ΒΛΑΧΟΣ : ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΤΗ ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ!
Μετά την τεράστια νίκη του Ολυμπιακού επί της Μπαρτσελονέτα με 9-5, ο προπονητής του Ολυμπιακού, Θοδωρής Βλάχος, τόνισε στο "osfp.gr": 

«Για τη σημασία που είχε το σημερινό ματς, εμείς κάναμε ένα ιδανικό παιχνίδι. Όταν στην άμυνα δέχεσαι 4-5 γκολ αν και στο τέλος χαλαρώσαμε λίγο νομίζω ότι ο τρόπος που πρέπει να παίζουμε για να κερδίζουμε τα πολύ σημαντικά παιχνίδια. Η νίκη αυτή σήμερα μας φέρνει πολύ κοντά στην πρόκριση στο Final 6 και το δεύτερο πράγμα που κερδίζουμε είναι ότι διεκδικούμε με αξιώσεις την πρωτιά στον όμιλο που είναι εξίσου πολύ σημαντικό. Θέλουμε ακόμα μια νίκη για να προκριθούμε μαθηματικά στο Final 6 και μετά να δούμε την πρώτη θέση. Στο περσινό παιχνίδι με την Μπαρτσελονέτα στο ίδιο ματς, χάσαμε την πρόκριση γιατί την υποτιμήσαμε και παίξαμε πολύ χαλαρά. Για το σημερινό παιχνίδι προετοιμαζόμασταν τις τελευταίες 20 μέρες και νομίζω ότι τα παιδιά έβγαζαν φωτιές. Ειδικά όταν έχεις και αυτόν τον κόσμο στο πλευρό σου, η ομάδα απογειώνεται, μερικές παρασύρεται και στον ρυθμό του και κάνει λάθη από ενθουσιασμό. Σήμερα όλο αυτό που υπήρχε στην πισίνα ήταν το τέλειο για όλους μας για τους φιλάθλους μας και για εμάς που αγωνιζόμαστε για τον Ολυμπιακό κάθε μέρα. Ξέρω που θέλουμε να φτάσουμε.


 Όταν είσαι στον Ολυμπιακό πρέπει να στοχεύεις στην κορυφή και θα κάνουμε τα πάντα για να φτάσουμε εκεί, όχι όμως στα λόγια. Μέχρι τώρα πράγματι έχουμε μόνο έργα και όχι λόγια. Δεν μπορώ να σας υποσχεθώ που θα φτάσουμε αλλά ότι αυτά τα παιδιά θα δώσουν τα πάντα. Βουδαπέστη θα είμαστε σίγουρα, δεν την χάνουμε αυτή την πρόκριση, με τον τρόπο που παίζουμε και στο φεγγάρι στο οποίο βρισκόμαστε δεν νομίζω ότι αυτή ομάδα μπορεί να την χάσει. Πλέον γεννιούνται και άλλοι στόχοι, όπως η πρωτιά και ο τελικός με την κορυφή».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ