2016-03-12 23:22:33
Φωτογραφία για «Φτερά» στα πόδια τους έβαλαν τα παιδιά στην αγορά της Μύρινας Λήμνου, για το κυνήγι του κρυμμένου θησαυρού! [photo]
Την ευκαιρία να παίξουν και να διασκεδάσουν είχαν σήμερα Σάββατο στην κεντρική αγορά της Μύρινας Λήμνου τα μικρά παιδιά Στις 11:00 ακριβώς ξεκίνησε το παιχνίδι, στην κεντρική πλατειά του νησιού, την πλατειά Υψιπύλης.

Εκεί μοιραστήκαν τα νούμερα των κρυμμένων θησαυρών και τα παιδιά έβγαλαν φτερά στα πόδια τους και τρέχοντας διέσχισαν όλη την αγορά της Μύρινας αναζητώντας τους κρυμμένους θησαυρούς .

Τα δώρα όλα δωρεά των καταστηματαρχών και λίγο πολύ έφτασαν τα 200, είναι σημαντικό να αναφερθεί ότι εάν και η κρίση είναι μεγάλη, όλοι δέχτηκαν απλόχερα το κάλεσμα του Εμπορικού Συλλόγου Λήμνου να ξανά αναβιώσει το παιγνίδι του κρυμμένου θησαυρού!

Εκεί και το Ράδιο Άλφα Λήμνος, με την οργάνωση της μουσικής αλλά και την μετάδοση της εκδήλωσης ραδιοφωνικά. Δεν θα μπορούσε να άλλωστε να απουσιάζει αφού παλαιοτέρα για πολλά χρόνια οργάνωνε το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Την παρουσίαση πραγματοποίησε ο Γιώργος Καριακλής!

Εκεί και η Διευθύντρια του 2ου Δημοτικού Σχολειού Μύρινας κα Αθήνα Τζαννέτου Γιαρμαδούρου, δίνοντας την πολύτιμη βοήθεια της και σε αυτή την καρναβαλική εκδήλωση!

Η επιτυχία της εκδήλωσης φάνηκε στα μάτια και στα χαμόγελα τον παιδιών, που πήραν μέρος φωτίζοντας ακόμα και τις δικιές μας γκρίζες μέρες!!!!
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ