2016-03-13 10:10:06
Φωτογραφία για ΑΠΟΨΕ Η ΜΑΧΗ ΤΩΝ «ΑΙΩΝΙΩΝ»
Το ελληνικό «classico», Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός, είναι το ματς που συγκεντρώνει επάνω του όλα τα «φώτα» από το σημερινό «κυρίως πιάτο» της 26ης αγωνιστικής της Super League.

Απόψε στις 19:30 στο γήπεδο Καραϊσκάκη οι δύο «αιώνιοι» αντίπαλοι θα συναντηθούν για πρώτη φορά στη σεζόν μιας και το παιχνίδι του πρώτου γύρου δεν έγινε ποτέ λόγω των γνωστών γεγονότων της Λεωφόρου Αλεξάνδρας. 

Οι Πειραιώτες έχουν εξασφαλίσει και μαθηματικά τον τίτλο από την 24η ημέρα, οι «πράσινοι» κυνηγούν το καλύτερο πλασάρισμα στα play offs, ωστόσο, το ματς αυτό ανεξάρτητα από τη βαθμολογική θέση και την αγωνιστική κατάσταση των δύο ομάδων είναι αυτό που καθηλώνει πάντα τον φίλαθλο κόσμο της χώρας. Στην προκειμένη περίπτωση η διεξαγωγή του έρχεται σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι που βρίσκεται το ελληνικό ποδόσφαιρο, μετά τα κρούσματα βίας που σημειώθηκαν πρόσφατα στην Τούμπα και τα όσα ακολούθησαν με τη διακοπή του Κυπέλλου και την προσπάθεια των «τριών» (Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ) για την αλλαγή της ηγεσίας στην ΕΠΟ και στη διαιτησία.


Πάντως, λίγα 24ωρα πριν το ντέρμπι στο «Καραϊσκάκης», ξέσπασε «πόλεμος» και ο μεν Ολυμπιακός με ανακοίνωση που εξέδωσε κάνει λόγο για «ενδεχόμενη προβοκάτσια στο γήπεδο από άτομα εκτός τής οικογένειας του Ολυμπιακού, τα οποία σχεδιάζουν να ενεργήσουν κακόβουλα εις βάρος τής ομάδας με στόχο να διακοπεί ο αγώνας», ο δε Παναθηναϊκός ζητά από την ΕΠΟ την εξαίρεση του 4ου διαιτητή Μάνταλου καθώς όπως ισχυρίζεται εμπλέκεται τόσο στην υπόθεση Koriopolis, όσο και στην υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης του ελληνικού ποδοσφαίρου. 

''The New Daily Mail'' 
TheNewDailyMail
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ