2016-03-13 11:53:12
Φωτογραφία για ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ... ΧΑΜΗΛΑ! ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΘΡΥΛΕ!
Τον Παναθηναϊκό αντιμετωπίζει απόψε (19:30, NS1) στο "Γ. Καραϊσκάκης" ο Ολυμπιακός, ο οποίος θέλει τη νίκη με την οποία θα ανοίξει κι άλλο τη διαφορά του και θα δείξει σε όλους όσους τον... αμφισβητούν γιατί είναι πρωταθλητής από τον... Φεβρουάριο κιόλας!

Οι ερυθρόλευκοι είναι σε καλή κατάσταση και μπορεί να προέρχονται από... απραξία περίπου 10 ημερών λόγω του αγώνα που αναβλήθηκε με τον Ηρακλή, αλλά έχουν προετοιμαστεί κατάλληλα για το ματς, τον οποίο θέλουν άπαντες πολύ να κερδίσουν.

Οι πρωταθλητές ετοιμάζονται να δώσουν... απαντήσεις στο γήπεδο και να δείξουν σε όλους πως αυτοί είναι οι καλύτεροι. Το δείχνει και η βαθμολογική διαφορά αυτό, άλλωστε. Οι ερυθρόλευκοι έχουν όλα τα φόντα να φτάσουν στο καλό αποτέλεσμα και σήμερα τους παρουσιάζεται ακόμα μια ευκαιρία για να το κάνουν.

Οι παίκτες του Μάρκο Σίλβα είναι... «φτιαγμένοι» για τον αγώνα με τους "πράσινους" και ετοιμάζονται να ρίξουν μία ακόμα "φάπα" σε όσους τολμούν να αμφισβητούν την κυριαρχία τους.


Ο Πορτογάλος τεχνικός μπορεί να μην έχει στη διάθεσή του τους Ελαμπντελαουί, Ντουρμάζ, Μπουχαλάκη και Ζντιέλαρ, όμως γνωρίζει πολύ καλά πως όποιος και αν αγωνιστεί θα δώσει το 100% των δυνατοτήτων του για να φτάσει ο Θρύλος σε μία ακόμα νίκη.

Οι ερυθρόλευκοι θα έχουν και τη βοήθεια χιλιάδων οπαδών τους, οι οποίοι θα γεμίσουν ασφυκτικά το Καραϊσκάκη, προκειμένου να ...γλεντήσουν τους παίκτες του Ανδρέα Στραματσόνι.

Ωστόσο, οι οπαδοί του Θρύλου δεν πρέπει να "τσιμπήσουν" σε οποιαδήποτε πρόκληση μπορεί να δεχτούν. Θα πρέπει όσοι βρεθούν στο "Ναό" να βοηθήσουν την ομάδα μόνο με τη βροντερή φωνή και τα χειροκροτήματά τους και στη συνέχεια όλοι μαζί να πανηγυρίσουν μια ακόμα σπουδαία νίκη επί του "αιώνιου"! ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΜΑΔΑ ΕΝΑ!
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ