2016-03-13 16:25:15
Φωτογραφία για «Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ»
Στους λόγους που Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός πρέπει να αναζητήσουν σήμερα τη νίκη εμβάθυνε ο Νίκος Βαμβακούλας μιλώντας στον Σπορ Fm 94,6.

Έχοντας «φάει» τα ντέρμπι με το... κουτάλι ο Νίκος Βαμβακούλας μίλησε για τη ψυχολογία των παικτών των δύο ομάδων πριν από ένα τόσο μεγάλο παιχνίδι σαν και το σημερινό στο Καραϊσκάκη.

«Είναι δύο ομάδες που παίζουν για τη φανέλα, την ιστορία. Υπάρχει ένα παραμύθι που λένε πολλοί. Πως παίζουν πολλοί ξένοι στις ομάδες. Το ότι παίζουνε πολλοί ξένοι και δεν καταλαβαίνουν το ντέρμπι. Στην Αγγλία και σε άλλες χώρες δεν καταλαβαίνουν; Ξέρουν και φυσικά ξέρουν τι σημαίνει ένα τέτοιο ντέρμπι», τόνισε αρχικά και συνέχισε:

«Πριν μπεις στον αγωνιστικό χώρο για μια εβδομάδα έχει άγχος και πίεση. Όποιος πει ότι δεν έχει λέει ψέματα. Όταν παίζεις στο γήπεδο σου έχεις και ψυχολογία με τον κόσμο. Εμένα μου άρεσε η βαβούρα που με έβριζε ο κόσμος. Μου άρεσαν τα εκτός έδρας. Με την καλή έννοια αλλά η μαγκιά ενός παίκτη φαίνεται στα εκτός έδρας. Βλέπω τον Τζαβέλα στην Τούμπα κάνει τον καμπόσο. Εκτός έδρας...».


Ο παλιός άσος ο οποίος έχει φορέσει τη φανέλα και των δύο ομάδων στάθηκε –από την πλευρά του Ολυμπιακού- στην «υποχρέωση» των παικτών του να ευχαριστήσει σήμερα τον κόσμο του.

«Εγώ πράγματι είμαι στεναχωρημένος με αυτά που βλέπω. Δεν είναι δυνατόν ο Ολυμπιακός να έχει 2-3 φορές το μπάτζετ επάνω από τις άλλες ομάδες και να μην βλέπω τους παίκτες του να παίζουν για τον κόσμο. Γενικά σε όλες τις ομάδες έχει πάψει το παιχνίδι να είναι διασκέδαση.

Ο Ολυμπιακός πρέπει σήμερα να ευχαριστήσει τον κόσμο. Γιατί τον έχει πληρώσει. Δεν μπορεί η ομάδα αυτή του Ολυμπιακού να αποκλείεται από την Άντερλεχτ και ο κόσμος είναι πληγωμένος. Ο κόσμος ξέρει να εκτιμά. Και ο Παναθηναϊκός έχει κίνητρο. Το γόητρο. Δεν πρέπει να απομακρυνθεί από τις άλλες ομάδες στα πλέι-οφ. Έχει την ιστορία του», ανέφερε.

Τέλος απαντώντας σε ποια ντέρμπι που δεν έπαιξε θα ήθελε να έχει αγωνιστεί ανέφερε:

«Ένα με τον Ολυμπιακό που νικήσαμε 1-0 στη Λεωφόρο και ένα άλλο με τον Παναθηναϊκό που κερδίσαμε 4-0».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ