2016-03-13 22:30:11
Φωτογραφία για ΤΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΜΜΕ ΓΙΑ ΤΑ... ΤΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ!
Η τελευταία ευκαιρία να χαρούν κι αυτοί λίγο μέσα στη χρονιά πήγε χαμένη, αφού τι και αν προηγήθηκαν... Τα τρία γκολ δεν τα απέφυγαν και έφυγαν με το κεφάλι σκυμμένο!

Μεγάλος ο πόνος, που έγινε ακόμα μεγαλύτερος νωρίτερα εξαιτίας της νίκης της ομάδας μπάσκετ του Θρύλου επί της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, εκεί που περίμεναν ότι σήμερα θα έπιαναν κορυφή στη βαθμολογία Απολαύστε τους... 

leoforos.gr : «ΠΙΣΤΟΛΙΑ» ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ

Ο Κύζας χάρισε την ισοφάριση στον οσφπ και ο Παναθηναϊκός στο δεύτερο ημίχρονο κατέρρευσε με αποτέλεσμα την ήττα στο Φάληρο.

Ένα ακόμα «πλήγμα» στο γόητρό του δέχθηκε ο Παναθηναϊκός στο Φάληρο. Τόσο γιατί για πρώτη φορά από τη σεζόν 1998-1999 ολοκλήρωσε τη σεζόν χωρίς νίκη στα ντέρμπι, όσο και γιατί ηττήθηκε από τους «ερυθρόλευκους» με τις γνωστές πρακτικές να κάνουν την εμφάνισή τους από ένα σημείο κι έπειτα. Το «τριφύλλι» μπήκε πολύ δυνατά στο ματς, κατάφερε να κυριαρχήσει σχεδόν σε όλο το πρώτο ημίχρονο, πήρε προβάδισμα αλλά δεν μπόρεσε να αντισταθεί στην πίεση που του άσκησαν… από κοινού ο Κύζας και οι γηπεδούχοι
. Με ένα γκολ που δεν έπρεπε να μετρήσει ποτέ ήρθε η ισοφάριση, από ένα σημείο κι έπειτα χάθηκε κι η συγκέντρωση της ομάδας, με αποτέλεσμα να έρθει κι ένα δεύτερο γκολ για τον οσφπ, που ξεκινάει από ένα φάουλ το οποίο αμφισβητείται έντονα.

Πέρα, όμως, από τα λάθη του Κύζα υπήρξαν και λάθη από τους παίκτες του Παναθηναϊκού και τον προπονητή του. Οι γηπεδούχοι πίεσαν αρκετά ειδικότερα από τα άκρα, ο Στραματσόνι δεν κατάφερε να βελτιώσει την εικόνα με τις αλλαγές του και με εξαίρεση μερικές προσπάθειες του Μπεργκ στο δεύτερο μέρος, δεν κατάφερε να απειλήσει για να μπει ξανά στο ματς. Έτσι, έγινε το 2-1 από μια στημένη φάση και το 3-1 από ολέθριο σφάλμα του Ταυλαρίδη, με τους «ερυθρόλευκους» να παίρνουν τη νίκη.

panathinaikos24.gr : Κρίμα και άδικο Ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε με τον Μπεργκ (3’) στο «Γ. Καραϊσκάκης», έχασε τεράστια ευκαιρία με τον Ταυλαρίδη να τελειώσει το ματς και ηττήθηκε στο τέλος δεχόμενος δύο γκολ από έναν ακίνδυνο Ολυμπιακό. Αμφισβητούμενο το 1-1 της ισοφάρισης από τον Καμπιάσο.
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ