2016-03-13 22:25:24
Φωτογραφία για ΕΤΣΙ ΣΑΣ... ΓΛΕΝΤΑΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ! ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΟ 3-1 ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ! *VIDEOS*
«Χτυπώντας»... δις στο νήμα και τιμωρώντας τα λάθη του αντιπάλου του, ο Ολυμπιακός "γλέντησε" τον Παναθηναϊκό στο «Γ. Καραϊσκάκης» επικρατώντας με 3-1.

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε... ιδανικά, αλλά ο Ολυμπιακός μετέτρεψε το όνειρο των "πράσινων" σε... εφιάλτη, αφού έκανε το δυνατό φίνις και βγήκε θριαμβευτής στο ματς των "αιωνίων"!

Με δύο γκολ στο νήμα, οι ερυθρόλευκοι έφεραν... «τούμπα» το "τριφύλλι" και πήραν μια σημαντική νίκη γοήτρου, στέλνοντας τον ΠΑΟ ακόμα πιο... χαμηλά!

Ο Μπεργκ άνοιξε το σκορ μόλις στο 3’ από ασίστ του Λέτο, ο Καμπιάσο ισοφάρισε στο 38’ και τελικά στο 87’ και 89’ ήρθαν οι Ντα Κόστα-Ιντέγε να... «τιμωρήσουν» την κακή αντίδραση της άμυνας και την γενικότερη... καθίζηση του "τριφυλλιού".

Κάτι προσπάθησαν να κάνουν στο πρώτο μέρος οι "πράσινοι" που ήλεγχαν το κέντρο (με Ζέκα και πολλή δουλειά από Κουτρουμπή), παίζοντας με αντεπιθέσεις (με Βιγιαφάνιες-Λέτο). Στο δεύτερο όμως δεν μπορούσαν να κρατήσουν καθόλου μπάλα, ήταν σχεδόν... ακίνδυνοι (δεν βγήκαν οι αλλαγές Στραματσόνι) και άφησαν χώρο στους πρωταθλητές, οι οποίοι όσο περνούσε η ώρα πίεζαν ακόμα περισσότερο και… τελικά τους "γλέντησαν" καλά!


Το 3-1 επί του Παναθηναϊκού στο ματς της 26ης αγωνιστικής της Super League δεν ήταν, απλά, μια ακόμα νίκη. Ήταν μία ακόμα απόδειξη πως ο Ολυμπιακός είναι καλύτερος και με διαφορά. Ήταν μία ακόμα απόδειξη πως το «Γ. Καραϊσκάκης» και ο κόσμος του είναι με διαφορά το ασφαλέστερο γήπεδο στην Ελλάδα στο οποίο διεξάγονται μεγάλα ματς με απόλυτη ασφάλεια. Ήταν, επίσης, ένα... τσιρότο στα στόματα που άνοιξαν πολύ.

Ήταν ο απόλυτος θρίαμβος του Θρύλου. Αγωνιστικός και εξωαγωνιστικός.

Στα καθαρά αγωνιστικά «Γκολ από τα αποδυτήρια» δέχθηκε ο Ολυμπιακός, με την άμυνά του να είναι αδικαιολόγητα τόσο ψηλά, ο Λέτο έβγαλε κάθετη στον Μπεργκ κι αυτός νίκησε τον Ρομπέρτο, παγώνοντας μόλις στο 3’ το «Γ. Καραϊσκάκης». Οι "πράσινοι" έδειχναν να έχουν φέρει το ματς στα μέτρα τους, μπλοκάροντας με τον ρόμβο στο κέντρο τη δημιουργία των ερυθρόλευκων.

Ο Παναθηναϊκός είχε ακόμα μια ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο από κοντά όμως (στο 29’) ο Ταυλαρίδης νικήθηκε από τον Ρομπέρτο, με τον Ολυμπιακό να μένει όρθιος και τους "πράσινους" να… τραβούν τα μαλλιά τους. Μέχρι το ημίωρο, το τριφύλλι έπαιζε με αυτόν τρόπο και είχε καταφέρει να βάλει... δύσκολα στους ερυθρόλευκους. Αφού χρειάστηκε ώρα για να συνέλθει και να βρει λύσεις ο Ολυμπιακός έφτασε στην ισοφάριση (παρά την τεράστια ευκαιρία του Φουστέρ σε εν κινήσει σουτ). Ο Φορτούνης κινήθηκε ωραία από τα αριστερά, έδωσε στον Καμπιάσο κι αυτός με δυνατό σουτ έγραψε το 1-1.

Κι αν το πρώτο μέρος ήταν καλό, με φάσεις, με εναλλαγή συναισθημάτων, με γκολ, το δεύτερο δεν το θύμιζε σε τίποτα… Ο Παναθηναϊκός έδειξε να έχει λιγότερες δυνάμεις, έκατσε αρκετά πίσω και την ίδια ώρα έδωσε δικαιώματα στον Ολυμπιακό, ο οποίος βέβαια είχε την υπεροχή αλλά δεν είχε να… καταγράψει κάτι περισσότερο. Είναι ενδεικτικό πως φτάσαμε στο 69’ για την πρώτη πραγματικά απειλή των ερυθρόλευκων, με το δυνατό σουτ του Μασουακού να φεύγει μόλις άουτ. Όσο άδειαζε η κλεψύδρα, όλο και περισσότερο οι παίκτες του Σίλβα έκλειναν στα καρέ τους αντιπάλους τους. Είτε με σέντρες από τα πλάγια, είτε με αρκετά στημένα που κέρδιζαν. Με ένα τέτοιο άγγιξαν την ανατροπή, αλλά ο Στιλ είπε με εντυπωσιακό τρόπο «όχι» στον Φορτούνη και κράτησε –προσωρινά- όρθιο τον Παναθηναϊκό που τα… σημάδια βέβαια δεν ήταν ενθαρρυντικά.

Ολυμπιακός: Ρομπέρτο, Σαλίνο, Μαζουακού, Μποτία, Ντα Κόστα, Μιλιβόγεβιτς, Καμπιάσο (81’ Πουλίδο), Τσόρι (62’ Πάρντο), Φορτούνης, Φουστέρ (81’ Ερνάνι), Ιντέγε

Παναθηναϊκός: Στιλ, Μέστο, Πράνιτς, Ταυλαρίδης, Μολέδο, Κουτρουμπής, Ζέκα, Αμπέντ, Βιγιαφάνιες (71’Εσιέν), Λέτο (74’ Μαμούτε), Μπεργκ

Δείτε τα γκολ από την κάμερα της Nova...

Το 0-1 ΕΔΩ

Το 1-1 του Καμπιάσο ΕΔΩ

Το 2-1 του Ντα Κόστα ΕΔΩ

Το 3-1 του Ιντέγε ΕΔΩ
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ