2016-03-14 12:31:48
Φωτογραφία για Πάνος Παπανικολάου: Μειοψηφία οι μνημονιακές δυνάμεις στο νέο Δ.Σ. της ΕΙΝΑΠ
Από Βασίλη Βενιζέλο - ygeia360.gr

Έκκληση για τη συγκρότηση αντιμνημονιακού προεδρείου στο νέο Δ.Σ. της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αθηνών - Πειραιώς (ΕΙΝΑΠ) απευθύνει ο λαμπρός νευροχειρουργός του Γενικού Κρατικού Νικαίας και μέλος των Δ.Σ. της ΕΙΝΑΠ και του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου (ΠΙΣ) Πάνος Παπανικολάου, με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.

Συγκεκριμένα, ο Πάνος Παπανικολάου υπογραμμίζει μεταξύ άλλων τα εξής σχετικά:

"Για πρώτη φορά δίνεται μια ιστορική ευκαιρία : η συγκρότηση προεδρείου στην ΕΙΝΑΠ χωρίς κηδεμονία από τις ηγεσίες του μνημονιακού γραφειοκρατικού συνδικαλισμού. Σήμερα που καθημερινά τα δικαιώματα της πλειοψηφίας των νοσοκομειακών γιατρών, & ιδιαίτερα των ειδικευόμενων αλλά και των νέων ειδικευμένων συντρίβονται από τις πολιτικές του μαύρου μετώπου κεφαλαίου - ΕΕ - ΔΝΤ - μνημονιακών κυβερνήσεων, που συντρίβεται το δικαίωμα του πληθυσμού στην δημόσια, δωρεάν, ποιοτική, καθολική περίθαλψη, η ευκαιρία αυτή αποκτά ιδιαίτερη & ιστορική σημασία
. Για να γίνει το πρώτο βήμα μιας νέας εποχής στην ΕΙΝΑΠ, ώστε οι ανάγκες & τα δικαιώματα των νέων γιατρών και των έντιμων μαχόμενων ειδικευμένων να αρχίσουν να μπαίνουν με πραγματικό, ζωντανό, αγωνιστικό, κινηματικό τρόπο στην προτεραιότητα του σωματείου χωρίς ξεπουλήματα, τρικλοποδιές, κυβερνητισμούς, φαρισαϊσμούς, γραφειοκρατική υπονόμευση. Οι δυνάμεις εκτός ευρωμνημονιακού μπλοκ (Ενωτικό Κίνημα για την Ανατροπή, ΔΗΠΑΚ, ΑΙΣ και ΑΙΚ) που πλειοψηφούν αθροιστικά στο νέο ΔΣ (3+3+1+1 έδρες) οφείλουν να ανταποκριθούν σε αυτήν την αναγκαιότητα".
medispin
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ