2016-03-15 09:18:21
Φωτογραφία για ΤΟ... ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΜΑΝΤΖΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΟ (3-1)
Το σχόλιό του για το ματς του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό έκανε ο Άκης Μάντζιος μέσω του ΣΠΟΡ FM 94,6.

Καλό παιχνίδι με ωραίο ρυθμό χαρακτήρισε ο Άκης Μάντζιος το ματς του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό, στο οποίο οι ερυθρόλευκοι επικράτησαν 3-1 για την 26η αγωνιστική της Super League.

«Το ποδόσφαιρο δεν είναι πάντα δίκαιο και αυτό που μένει είναι το 3-1. Νομίζω ότι οι δύο ομάδες είχαν τα δικά στους διαστήματα», σχολίασε για την εικόνα των «αιώνιων», ενώ μίλησε για την οπισθοχώρηση των «πράσινων» στο δεύτερο μέρος.

Μεταξύ άλλων μίλησε για:

-το γκολ του Καμπιάσο που έχει προκαλέσει αντιδράσεις για το αν έπρεπε να μετρήσει ή όχι και για την εικόνα των δύο ομάδων: «Πιο πολύ έχω δει το δεύτερο ημίχρονο, επειδή παίζαμε και εμείς λίγο πιο πριν με τον Πλατανιά. Ήταν καλό παιχνίδι με ρυθμό, αν και λείψανε οι πολλές φάσεις από το ματς, αλλά σε γενικές γραμμές ήταν καλό
. Δεν θέλω να τοποθετηθώ για το αν ήταν offside το γκολ ή όχι. Υπάρχουν οι αρμόδιοι για να μιλήσουν γι’ αυτά τα θέματα. Σε ό, τι αφορά το αποτέλεσμα με βάση την εικόνα των δύο ομάδων, έχω να πω ότι το ποδόσφαιρο δεν είναι πάντα δίκαιο και αυτό που μένει είναι το 3-1. Νομίζω ότι οι δύο ομάδες είχαν τα δικά τους διαστήματα. Από τη μια ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε να είχε κάνει το 2-0 και να κλειδώσει το ματς. Κι ο Ολυμπιακός πίεσε πολύ σε κάποια διαστήματα και μπόρεσε στο τέλος να βάλει δύο γκολ. Πρέπει να πούμε ότι ήταν πολύ καλή η συμπεριφορά κι ατμόσφαιρα στο γήπεδο».

-την οπισθοχώρηση του Παναθηναϊκού: «Δεν γνωρίζω τι εντολές έχει δώσει ο προπονητής. Νομίζω πάντως, ότι κανένας προπονητής δεν δίνει εντολή να κλειστεί η ομάδα του πίσω από το 45ο λεπτό. Θα περίμενε την αντίδραση του Ολυμπιακού που είναι και ο πρωταθλητής Ελλάδος, αλλά δεν ξέρω τι εντολή μπορεί να έχει δώσει ο προπονητής».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ