2016-03-15 13:45:18
Φωτογραφία για ΔΙΑΨΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ... «ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΛΛΑΒΩ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΦΥΓΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΣΤΙΣ 5 ΤΟ ΠΡΩΙ;»
Λίγο μετά το τρίτο γκολ στο Φάληρο, από τον Ιντέγε που έγραψε το τελικό 3-1, υπήρξε ένταση στον πάγκο του Παναθηναϊκού, με φροντιστή του Ολυμπιακού (άλλοι λένε σεκιουριτά) να "πειράζει" τον Λέτο.

Αργότερα ο εκπρόσωπος Τύπου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Σταμάτης Γαρρής είπε: 

«Αυτό το άτομο πήγε μετά στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού. Καταγγείλαμε το γεγονός στην Super League και την αστυνομία και δεν έγινε τίποτα».

Ωστόσο, η «Goal» φέρνει στο φως της δημοσιότητας το εξής παρασκήνιο για το περιστατικό.

Συγκεκριμένα, αναφέρεται ότι οι «πράσινοι» υπέδειξαν τον πρωταγωνιστή του συμβάντος δύο φορές αλλά στέλεχος της λίγκας απάντησε: «Τι θέλετε να κάνω; Να τον συλλάβω και να μη φύγουμε ούτε στις 5 το πρωί από εδώ;».

Η απάντηση ήρθε πάντως από τον υπεύθυνο διεξαγωγής αγώνων του Παναθηναϊκού, Σπύρο Βλάχο, ο οποίος με ανάρτησή του στα social media, θέλησε να ξεκαθαρίσει ότι:

«Θα ήθελα να διαψεύσω με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο ότι ειπώθηκε κάτι τέτοιο από τον υπεύθυνο ασφαλείας της Λίγκας. Άλλωστε δεν είναι αστυνομικός για να κάνει συλλήψεις και ούτε έχει τέτοιες αρμοδιότητες. Οι ανακρίβειες για άτομα με τα οποία συνεργάζομαι σχεδόν κάθε Κυριακή και πολλές φορές έχουν βοηθήσει με την συνεργασία τους να λυθούν τα όποια προβλήματα προκύπτουν κατά την διάρκεια ενός αγώνα με ενοχλούν και θεωρώ καθήκον μου την αποκατάσταση της αλήθειας».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ