2016-03-15 16:58:49
Φωτογραφία για ΘΥΜΗΘΗΚΕ... ΤΗΝ ΑΤΛΕΤΙΚΟ Μ. Ο ΡΟΜΠΕΡΤΟ
Ο Ρομπέρτο... θυμήθηκε τις μέρες που πέρασε στην Ατλέτικο και δεν διστάζει να πει ότι θα ήθελε να αποτελεί μέλος της ομάδας του Σιμεόνε.

Η ιστοσελίδα «Goal» δημοσίευσε το υπόλοιπο από τη συνέντευξη που είχε πάρει στον Ισπανό τερματοφύλακα του Ολυμπιακού, ο οποίος είχε μιλήσει για το ότι ίσως είναι ώρα να κλείσει ο κύκλος του στον Ολυμπιακό, ενώ ακολούθησε ένα διευκρινιστικό του σχόλιο στο facebook, όπως σας είχαμε ενημερώσει, ενώ τώρα αναφέρεται στο ότι θα του άρεσε να είναι στην Ατλέτικο του Σιμεόνε.

Αφού θυμήθηκε τις μέρες που έπαιζε στην Ατλέτικο Μαδρίτης λέγοντας:

«Θυμάμαι τις εποχές που αντιμετωπίζαμε τη Ρεάλ Μαδρίτης και την Μπαρτσελόνα και ξέραμε ότι θα χάναμε. Αυτό που σκεφτόμασταν ήταν να μη χάσουμε με πολλά γκολ. Τώρα τα πράγματα έχουν αλλάξει αρκετά. Η Ατλέτικο έχει γίνει μια ομάδα να τη φοβάσαι και όχι μόνο στις εγχώριες διοργανώσεις, αλλά και σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Το κατάφεραν με το να γίνουν η καλύτερη ομάδα στην άμυνα και με το να γίνουν πιο αποτελεσματικοί στην επίθεση. Με αυτά τα δύο αυτή η ομάδα μπορεί να καταφέρει τα πάντα» και συνέχισε, για τον Σιμεόνε και το αν θα ήθελε να είναι μέλος αυτής της ομάδας:


«Ο Σιμεόνε ήρθε όταν εγώ έφυγα από την Ατλέτικο. Ήταν αυτός που άλλαξε την Ατλέτικο και αυτή ξεκίνησε να κερδίζει τίτλους. Θα μου άρεσε πραγματικά να βρισκόμουν σε αυτή την ομάδα, κυρίως για τον σεβασμό που λαμβάνουν. Όταν ήμουν εκεί ο σύλλογος περνούσε αρκετές δύσκολες στιγμές, αλλαγές προπονητών και σεζόν με όχι πολύ καλά αποτελέσματα. Αισθάνομαι όμως περήφανος που έπαιξα εκεί».

Από το σχολιασμό του δεν έλειψε κι η εκτίμησή του για το ματς της Ατλέτικο με την Αϊντχόφεν:

«Κανένας αγώνας νοκ-άουτ δεν είναι εύκολος στο Champions League. Η ισοπαλία στο πρώτο παιχνίδι αφήνει ανοικτές όλες τις πιθανότητες. Νομίζω πως η Ατλέτικο είναι καλύτερη, κάτι που αποδεικνύει στον αγωνιστικό χώρο. Δεν είναι εύκολο να διαχειριστείς την πίεση που σου δίνει ο ρόλος του φαβορί. Είναι περισσότερο μειονέκτημα παρά πλεονέκτημα, αλλά νομίζω πως η Ατλέτικο θα προκριθεί».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ